Cum îşi petrec vedetele ziua de naştere. Cele mai extravagante petreceri FOTO

Zilele de naştere sunt zile speciale pentru oricine. Cu toate acestea, notorietatea şi banii pot face diferenţa când vine vorba organizarea unei petreceri aniversare. Aşa că vedetele se întrec în organizarea celor mai ciudate petreceri, iar multe dintre ele au rămas în istorie.

06 feb. 2013, 07:14

Trupă britanică One Direction a organizat ziua de naştere a unui membru al grupului într-un bar din Londra. Băieţii au reuşit să umple locaţia de tort, după ce s-au bătut pentru mai multe minute cu mîncare. Sărbătoritul, Niall Horan, nu a scăpat fără să fie murdărit cu tort, potrivit The Sun.

 

Ortise Williams, interpretul trupei JLS a primit un cadou ciudat de la colegii de trupă. Special pentru el a fost adusă o dansatoare supraponderală care a întreţinut atmosfera.  

Rihanna esti singura vedetă feminină care a vrut o dansatoare sexy la petrecerea ei de 22 de ani. Striperiţa numită Bridget The Midget (Bridget Cea pitică), a dansat lasciv alături de vedetă.

Snoop Dogg şi-a petrecut ziua de naştere în luna noiembrie a anului trecut, sărbătorind în Conacul Playboy din Los Angeles. El a avut alături două gemene din Marea Britanie, pe nume Melissa şi Carla Howe.

Paris Hilton este una dintre puţinele staruri care nu au vrut să invite striperi la petrecere, dorind să danseze chiar ea. Vedeta s-a îmbrăcat sexy, într-o lenjerie de culoare neagră şi a dansat lasciv pentru toţi invitaţii. Ulterior, a ales o ţinută din piele.

P Diddy  este o vedetă care pune accent pe organizarea petrecerilor festive. El a cheltuit aproape două milioane de lire pentru „petrecerea secolului”, cum a numit-o el. Aniversarea a avut loc într-un hotel din New York şi a avut peste 500 de invitaţi de renume, printre care Jay-Z sau Kim Kardashian. Petrecerea a fost atât de exclusivistă, încât a consumat 20.000 de lire doar pentru orhidee de culoare albă. Vedeta a fost îmbrăcată în negru şi a avut un tort gigantic, de culoare albă, pe care erau inscripţionate iniţialele lui.

Kate Moss este faimoasă pentru petrecerile pe care le-a organizat. Când a împlinit vârsta de 30 de ani, ea a organizat o petrecere cu tema Frumoasa şi Bestia, după faimoasa carte. La vârsta de 34 de ani a dorit să sărbătorească pentru 34 de ore, câte una pentru fiecare an din viaţă, dar petrecerea s-a oprit după 18 ore, deoarece toţi invitaţii erau obosiţi.

Poze cu vedete arestate: Bill Gates, Frank Sinatra, Jane Fonda sau Larry King FOTOGALERIE