Cum îşi sabotează femeile şansele de a găsi iubitul potrivit

Unele femei nu reusesc sa-si gaseasca iubitul potrivit, sabotandu-si sansele la fericire in dragoste pentru ca s-au transformat in cel mai mare dusman al lor. Iata cele mai frecvente greseli comise care tine departe o femeie de o relatie de cuplu implinita.

03 sept. 2014, 05:34
Cum îşi sabotează femeile şansele de a găsi iubitul potrivit

1. Si-au pus fostul iubit pe un piedestal

Dupa despartire, odata cu trecere timpului, tindem sa uitam partile negative ale fostului partener. Mai mult, daca relatia nu s-a „incheiat”, daca au ramas in continuare regrete, secrete, cuvinte nerostite pe care ne dorim sa le fi spus la un moment dat, tindem ca mentinem vie prezenta fostului partener in viata de zi cu zi, chiar daca acesta nu mai este fizic alaturi de noi.

„Nimeni nu o sa ma mai iubeasca ca el”, „Nu o sa mai gasesc pe nimeni ca el”, „Daca as fi facut altfel, poate eram inca impreuna” si alte ganduri de acest fel tot ce fac este sa mentina femeia care le are in minte „atarnata” de trecut, sabotandu-i sansele de a gasi iubitul potrivit. Se prea poate ca acesta sa fie deja prezent in viata ei, poate nu chiar ca partener, dar ea sa nu il „vada”, sa nu il recunoasca.

2. Fac relatia sa mearga de unele singure

O relatie de cuplu implica o munca in echipa. Insa unele femei, chiar daca nu constientizeaza, considera ca este de datoria lor sa faca relatia sa mearga, ca ele trebuie sa depuna cu adevarat eforturi, sa faca sacrificii pentru ca totul sa fie ok. Chiar daca sunt tratate frumos de catre parteneri, acestia nu depun, de fapt, niciun fel de efort, nu investesc cu adevarat din punct de vedere emotional in relatia de cuplu. Cum apare o problema intr-o astfel de relatie, femeia se intreaba instant cu ce a gresit, fara sa ia in considerare ca vina pentru existenta unei anumite probleme ar putea fi impartita, de fapt, la doi.

Citeste continuarea pe Lyla.ro.