Primarul Gheorghe Nichita îşi spiona iubita chiar şi la şedinţele de spiritism

Primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, a avut până la Adina Samson şi alte amante, iar asta i-a adus şi divorţul. Totuşi, Adina Samson a fost cea care "i-a pus capac", ea fiind cea pe care edilul o spiona chiar şi la şedinţele de spiritism, potrivit România TV. Interceptările DNA au scos la iveală că bărbaţii care se apropiau de amanta primarului erau ameninţaţi de Clanul Corduneanu.

04 mai 2015, 05:48
Primarul Gheorghe Nichita îşi spiona iubita chiar şi la şedinţele de spiritism

Presa locală scrie că Gheorghe Nichita s-a iubit mai întâi cu fiica unui doctor celebru din Iaşi, dar şi cu o angajată de la regia de apă, ajunsă după puţin timp patroana unui salon de înfrumuseţare. Apoi s-a cuplat cu cea care în 2011 era secretarul interimar al municipiului, o tânără măritată, pe nume Denisa Ionaşcu.

Citeşte şi: Primarul-spion de Iaşi, Gheorghe Nichita, a avut mai multe AMANTE

Soţia lui Nichita nu era deloc străină de escapadele soţului, aşa că a divorţat, iar apoi a povestit presei despre conturile ascunse ale primarului, în care s-ar afla 20 de milioane de euro., potrivit România TV.

Pentru Adina Samson însă, primarul Iaşului a mobilizat toată poliţia locală. Aşa s-a ajuns până şi la supravegherea şedinţelor de spiritism, despre care primarul a aflat tot de la angajaţii lui.

Iată un fragment din interceptările unei discuţii dintre primar şi unul dintre angajaţii săi:

HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Vă sun imediat.
NICHITA GHEORGHE: Spiritism acolo, ce dracu fac?
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Da.
NICHITA GHEORGHE: Şi nu se poate vedea nimic în rest?
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Mai încercăm peste gard să mai vedem.
NICHITA GHEORGHE: Un şef de post să meargă pe acolo să vadă ce este? Cu o problemă… nici nu ştiu cum.

Citeşte şi: ACUZAŢII ULUITOARE. Trădat de iubită, Gheorghe Nichita plănuia să aducă un ASASIN de la Londra

Primarul le-a cerut poliţiştilor să verifice toate persoanele care participau la şedinţe. Şi Adina Samson ştia că e urmărită. Tot din interceptări aflăm cum i-a mărturisit unei prietene că bărbaţii care încercau să se apropie de ea erau ameninţaţi de membri ai clanului Cordunenilor.

Gheorghe Nichita este cercetat în libertate sub control judiciar, ca şi şeful Poliţiei Locale ieşene şi şeful de serviciu din instituţie, reţinuţi joi seară de procurorii DNA, a hotărât Tribunalul Bucureşti.