Cum îţi poate distruge şeful căsnicia

Seful este o amenintare pentru casnicie, au concluzionat cercetatorii americani. Ei atrag atentia ca un comportament abuziv din partea superiorului poate distruge atat sanatatea, cat si relatia de cuplu.

23 iul. 2013, 06:11
Cum îţi poate distruge şeful căsnicia

Ati plecat de la serviciu si ati lasat toate grijile, sicanele si comentariile grosolane in spatele usii de birou. Gresit! Problemele de la serviciu „se revarsa” odata ajunse acasa si va pot afecta direct viata de familie, creand tensiuni cu partenerul de viata, arata un studiu efectuat de profesorii Scolii de Business Hankamer din cadrul Universitatii Baylor.

La cercetare au participat 280 de angajati full-time si partenerii sau partenerele lor de viata. Ei au fost intrebati de cate ori le-au vorbit sefii urat, de cate ori si-au descarcat nervii pe angajati cand erau intr-o pasa proasta, de cate ori i-au acuzat in fata colegilor ca sunt incompetenti.

Aproape toti participantii au declarat ca, odata ajunsi acasa, erau atat de stresati si de ametiti, incat nu se mai simteau in stare sa participe la activitatile de familie.

Citeste mai mult pe lyla.ro