Cum îţi poţi da seama că o femeie mimează orgasmul

85% din barbati cred ca partenerele lor au avut orgasm in cele mai recente partide de sex, in timp ce doar 64% din femei marturisesc ca au atins climaxul. Diferenta este data de cazurile in care femeile au mimat orgasmul!

28 feb. 2014, 07:43
Cum îţi poţi da seama că o femeie mimează orgasmul

Multi barbati au suficienta incredere in fortele proprii, dar si in partenerele lor cand vine vorba de orgasm. Insa un studiu arata ca exista o diferenta procentuala mare intre barbatii care sunt siguri ca partenerele lor au avut orgasm si ce au spus femeile cu privire la climax, in cele mai recente partide de sex. In timp ce 85% din barbati cred ca iubitele lor au atins orgasmul, doar 64% au marturisit ca au avut parte de placerea suprema. Pe de alta parte, exista o urma de suspiciune in cazul reprezentantelor sexului frumos, dat fiind ca a spune ca ai orgasm nu este garantia suprema ca ai avut unul cu adevarat.

CITEŞTE ŞI: Impresionează în dormitor ca un adevărat MATADOR: Poziţii simple pentru un ORGASM garantat

In acest context, cum iti pot da seama barbatii ca partenerele lor au mimat orgasmul? Inainte de toate, un barbat – pentru a putea „mirosi” un orgasm real cu unul mimat – trebuie sa stie cum „arata” climaxul adevarat, cum reactioneaza corpul femeii in momentul placerii supreme.

In momentul in care o femeie atinge climaxul, apar semne evidente pe organismul ei: incepe sa respire mai scurt, mai des si mai rapid; ii creste temperatura corporala, dar si ritmul batailor inimii; musculatura i se tensioneaza; i se intaresc muschii abdominali; incep sa-i trepideze muschii perineali.

Citeste mai mult pe lyla.ro