Cum îţi poţi folosi câinele ca să „agăţi” în această aplicaţie

Asta mai lipsea: o alternativă la Tinder construită în jurul câinilor şi posesorilor de câini. Din păcate, aceasta există şi are numele de Tindog.

21 iun. 2015, 15:46
Cum îţi poţi folosi câinele ca să „agăţi” în această aplicaţie
Aţi folosit vreodată Tinder, din interes sau din curiozitate? Ideea aplicaţiei este incredibil de simplă, de aici şi nivelul de popularitate foarte mare.

Nu trebuie decât să vă faceţi un cont şi să asociaţi o imagine respectivului cont pentru a începe să căutaţi un partener sau parteneră de dialog. Pentru a vă manifesta interesul sau dezinteresul pentru o persoană, este suficient să faceţi un gest de swipe cu degetul pe ecran spre dreapta sau spre stânga.

Dacă s-a nimerit ca atât voi cât şi persoana de la capătul celălalt al firului să faceţi mişcarea aprobatoare spre dreapta, veţi putea începe o conversaţie prin mesaje.

Exact aceeaşi reţetă a fost aplicată zilele trecute în Tindog, o nouă aplicaţie gratuită pe care o puteţi descărca din Apple AppStore sau Google Play. În teorie, aceasta a plecat de la ideea găsirii unui partener de joacă pentru câinele sau căinii voştri. În practică, aceasta întruchipează cea mi bună metodă de agăţat pentru iubitorii de căini. Cu cât aveţi o imagine mai sexy cu un căţel în braţe, cu atât rata de succes la care vă expuneţi este mai mare.

 
Invata cum sa utilizezi aplicatia Tindog pe playtech.ro