Cum iubeşte o femeie în funcţie de zodie. Cele mai importante aspecte de care trebuie să ţii cont dacă vrei să o cucereşti

Fiecare semn astrologic are propriile trăsături, iar acest lucru este valabil atât în ceea ce priveşte personalitatea, cât și în ceea ce priveşte modul în care ne comportăm în dragoste.

22 ian. 2023, 11:40
Cum iubeşte o femeie în funcţie de zodie. Cele mai importante aspecte de care trebuie să ţii cont dacă vrei să o cucereşti

Cum iubeşte o femeie în funcţie de zodie. În cuplu, unele femei vor fi foarte loiale, în timp ce altele vor fi mai puţin fidele. Unele sunt foarte romantice, altele sunt mai bine ancorate în realitate.

Descoperă, în cele ce urmează, ce tip de iubită ești în funcţie de zodia ta:

Cum iubeşte o femeie în funcţie de zodie

BERBEC

Berbecii sunt spontani. În cuplu, femeile Berbec organizează weekenduri romantice sau seri la restaurant. Urăsc rutina și vor mereu să-și impresioneze partenerul. De asemenea, sunt genul de persoane care au o nouă pasiune în fiecare săptămână. Partenerul lor de viaţă trebuie să fie pregătit să le urmeze în tot felul de aventuri!

TAUR

Taurii sunt casnici. Pentru femeia Taur, seara ideală este o întâlnire acasă, cu o masă pregătită cu multă dragoste și un serial Netflix bun. În cuplu, Taurilor le place rutina și confortul. De asemenea, sunt foarte loiali și vor rămâne în aceeași relație foarte mult timp. Femeile Taur sunt de încredere și foarte implicate.

Citeste si Horoscop special. Patru zodii care atrag norocul până la primăvară. Vin bani din toate părţile

GEMENI

Gemenii nu sunt cei mai de încredere oameni din lume. Au tendința de a se răzgândi des și, în dragoste, acest lucru le complică relaţiile. Impulsivitatea care îi caracterizează le va aduce multe provocări partenerilor de cuplu. Aceştia din urmă ar face bine să se pregătească mental pentru că partenerelor lor ar putea dispărea într-o bună zi.

RAC

Când se îndrăgostesc, femeile Rac adoră să aibă grijă de alesul inimii lor. Dacă ai auzit de cele „5 limbaje ale iubirii”, ei bine, limbajul Racului este acela al prestării de servicii. Pentru aceste femei, a spăla vasele sau a şterge praful sunt modurile în care ea îşi arată dragostea pentru alesul inimii. Deoarece sunt atât de implicate, dacă găsesc persoana nepotrivită, aceasta poate profita de ele.

LEU

Când o Leoaică intră într-o relaţie, ea se va implica 100% pentru ca lucrurile să meargă perfect. Pe de altă parte, dacă răneşti o Leoaică, ea va dispărea pentru totdeauna şi nu-i vei mai putea da de urmă. Ele sunt extrem de devotate pentru că nu văd rostul de a face lucrurile pe jumătate.

FECIOARĂ

Fecioarele au tendinţa să preia controlul în relaţie. Nu în sensul că vor să decidă pentru partener, ci pur și simplu pentru că sunt organizate. Așa că vor planifica excursii, petreceri și, probabil, vor pune un calendar pe frigider, astfel încât să nu uiți niciodată nimic.

BALANȚĂ

Nativilor Balanță le place să se autodepășească și să impresioneze, iar asta se aplică și relațiile lor romantice! Femeile din această zodie apreciază micile atingeri la fel de mult ca și marile declarații romantice. Partenerii de cuplu ai femeilor Balanţă nu trebuie decât să adauge lumânări la cină sau să ataşeze bileţel cu o declaraţie de dragoste la cadoul de ziua de naştere şi vor fi cucerite.

SCORPION

Scorpionii își exprimă adesea dragostea prin atingere. Pentru ei, îmbrățișările, săruturile și afecțiunea fizică sunt foarte importante. Femeile Scorpion formează conexiuni emoționale foarte puternice, astfel încât ar fi recomandat să nu intri într-o relaţie cu o femeie din această zodie dacă nu ești 100% sigur că vrei o relaţie cu ea.

Citeste si Zodiac vechi românesc. Cum arată horoscopul pe stil vechi pentru fiecare zodie

SĂGETĂTOR

În general, Săgetătorii sunt oameni veseli și amuzanți care sunt mereu în centrul atenţiei. Pe de altă parte, sunt destul de independenți și le place să petreacă timp singuri sau într-un grup restrâns de prieteni. În cuplu, femeile din această zodie nu vor să se simtă sufocate și, dacă le lași să respire, te vor include în mod natural în aventurile lor.

CAPRICORN

Când Capricornii vor ceva, vor obține. Dacă o femeie Capricorn a pus ochii pe tine, fii sigur că va face orice pentru a te avea! Odată ce femeia Capricorn și-a găsit persoana de care s-a îndrăgostit, nu o va dezamăgi niciodată.

VĂRSĂTOR

Extravaganți și unici, Vărsătorii nu sunt ușor de mulțumit. Au nevoie de timp pentru a-şi deschide sufletul față de o altă persoană, așa că nu o fac cu oricine. Dacă ești suficient de norocos să pătrunzi prin carapacea unei femei din această zodie, ea va deveni un partener de viață incredibil de loial şi dispus să facă orice ca să te facă fericit.

PEŞTI

Foarte empatici, Peștii vor simți imediat dacă partenerul lor nu se simte bine. Sunt cele mai potrivite persoane care să-ţi ofere sprijin. Te poţi baza pe ei cu toată încrederea. Uneori, vei constata că femeile din această zodie îşi vor schimba starea de spirit de la un minut la altul. Dar asta e un inconvenient minor raportat la ce au de oferit în dragoste aceste native.