Cum l-au bârfit liderii PNL, Blaga şi Gorghiu, pe Iohannis tocmai de ziua sa de naştere VIDEO

Klaus Iohannis, luat peste picior de Vasile Blaga şi de Alina Gorghiu! După ce liberalul Dan Motreanu a spus că Vasile Blaga şi Klaus Iohannis au concretizat fuziunea PNL-PDL, fostul lider democrat-liberal a ţinut să facă o precizare ironică faţă de colegi. A fost însă surprins pe microfon cum dădea de înţeles că Iohannis nu a făcut nimic pentru PNL.

14 iun. 2015, 17:25
Cum l-au bârfit liderii PNL, Blaga şi Gorghiu, pe Iohannis tocmai de ziua sa de naştere VIDEO

Vicepreședintele Dan Motreanu a ținut un discurs în care făcea referire la PNL și la contribuția lui Klaus Iohannis și Vasile Blaga la succesul partidului.

CITEŞTE ŞI: Klaus Iohannis, în vizită oficială luni şi marţi în Croaţia

„(Prin fuziunea PNL-PDL pe care – n.r.) preşedintele Crin Antonescu şi cu dl. Vasile Blaga a început-o şi pe care dl. Vasile Blaga şi cu dl. preşedinte Klaus Iohannis a concretizat-o, sunt convins că PNL va reveni acolo”, a precizat Dan Motreanu.

Fără să-și dea seama că este înregistrat, Vasile Blaga i-a șoptit senatorului liberal Puiu Hașotti că mai multe a realizat cu Alina Gorghiu.

Apoi, Vasile Blaga a repetat să audă și Alina Gorghiu.”Mai multe am realizat cu tine decât cu el „, a spus Blaga.  Aceasta a zâmbit și a spus că este „periculoasă”.

Citeşte şi: Victor Ponta, dezamăgit de Klaus Iohannis: În ultimele zile a fost de o singură parte, aceea a partidului său

Tot sâmbătă, și tot pe litoral, preşedintele Klaus Iohannis și-a aniversat ziua de naștere. Șeful statului a împlinit 56 de ani. El a petrecut alături de soția sa, Carmen, la vila de protocol de la Neptun.