Cum le răspunde Traian Băsescu celor care îl CRITICĂ pentru limbajul de „autobază” de pe Facebook

Traian Băsescu i-a atacat, în ultimele zile, pe Facebook, pe Victor Ponta şi Klaus Iohannis, folosind cuvinte dure la adresa acestora precum "turcitul şchiop" sau "papagal fără pene". Fostul preşedinte a fost criticat pentru limbajul nepotrivit, însă acesta spune că îşi asumă ce postează pe reţeaua de socializare. 

13 iul. 2015, 11:46
Cum le răspunde Traian Băsescu celor care îl CRITICĂ pentru limbajul de „autobază” de pe Facebook

Traian Băsescu nu vede o problemă în limbajul folosit pe Facebook şi spune că nici alţii nu au un „limbaj frumos” la adresa sa. 

„Eu sunt criticat tot timpul. Ştiţi pe cineva cu limbaj frumos la adresa mea? Bineînţeles că eu scriu pe Facebook şi îmi asum ce scriu acolo”, a spus Traian Băsescu, întrebat cum răspunde critilor privind limbajul folosit în postările de pe reţeaua de socializare.

În ultimele postări, fostul preşedinte a lansat atacuri dure la adresa premierului şi preşedintelui ţării şi nu numai. Iată câteva exemple: 

„Cînd interesul național este să-l faci de rahat pe Iohannis, se procedează după cum urmează”

„Președintele acceptă jocul în timp ce interimarul îl asigură că şi turcitul şchiop este de acord”

„După două zile de dezbatere publică sub un pretext bine regizat, vine turcitul şchiop şi spune: nu mai vreau să-ţi triplez salariul, pentru că nu-i corect față de popor. Şi uite așa, din interes național, un papagal este lăsat fără pene de i se vede târtiţa.”

„Dorința de parvenire l-a făcut pe papagal să solicite modificări şi dotări care vor depăși două milioane euro la vila LAC 3”

„Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru că aici nu este vorba despre minorităţi.”

„Ponta, sigur te-ai operat la picior şi nu la cap?”

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu, ATAC extrem de dur la Iohannis: Un PAPAGAL, lăsat fără pene de i se vede târtiţa