Raluca a anunţat. Ce se întâmplă în relaţia cu Walter Zenga, după 15 ani

Raluca Zenga și Walter Zenga formează unul dintre cele mai solide cupluri de vedete. Cei doi sunt căsătoriți de foarte mulți ani și au împreună doi copii.

08 feb. 2018, 11:45
Raluca a anunţat. Ce se întâmplă în relaţia cu Walter Zenga, după 15 ani

Raluca Zenga, care în anul 2015 și-a reînnoit jurămintele de căsătorie cu Walter Zenga, a fost invitată într-o emisiune TV, unde a făcut dezvăluiri despre mariajul său, scrie libertatea.ro. Relația blondei cu partenerul ei de viață este una la distanță, dat fiind că fostul mare fotbalist italian călătorește foarte mult și și-a dorit să antreneze din nou în țara sa natală, deși cuplul locuiește la Dubai.

Citeşte şi Pepe a botezat iar. Cum s-au îmbrăcat naşa şi fetiţele artistului FOTO

„Avem o relaţie la distanţă din nou, avem 15 ani de când suntem împreună. Noi facem bagajul şi ne lansăm pe orbită: Dubai – Roma, eu mă mai opresc şi în Bucureşti… găsim soluţii să ne vedem, eu pot fi însoţitoare de zbor, nu mă deranjează deloc să călătoresc. Eu scriu… lucrez la a treia mea carte, o să fie erotică… acum trăim din fantezii dacă tot suntem la distanţă. Uneori îi dau motive să fie gelos, îl fac gelos intenţionat”, a declarat Raluca Zenga.