Cum ne afectează Eclipsa de Lună din 16 septembrie – Horoscop Minerva

Ultima eclipsa a anului va avea loc pe 16 septembrie 2016, ora 20:55, ora Bucureştiului, eclipsa de lună, o eclipsă de penumbră, care face parte din ciclul Saros 147.

14 sept. 2016, 14:29
Cum ne afectează Eclipsa de Lună din 16 septembrie – Horoscop Minerva

Luna este in opozitie cu Soarele pe axa Pesti – Fecioara, cu Luna conjuncta cu Chiron in Casa identitatii nationale – ies la iveala traume care tin de manifestarea propriei identitati, iar istoria românilor abunda in acestea, insa aceste traume par sa se constientizeze, lucru cel mai important.

Apoi, Romania se confrunta cu incapacitatea de a-si exprima propria identitate din cauza frâielor externe, din cauza relatiilor externe care par sa lucreze unilateral, dar impotriva României; ca si cum România ar fi un stat vasal obligat sa execute ordine din afara, si Soarele in Casa relatiilor externe, descatusat de neintelegerea propriilor nevoi, deranjat de atitudinea parlamentului si de disensiunile dintre parlament si activitatea prezidentiala.

Interesant este ca acum tot mai multi români vor realiza ca frâiele tarii sunt tinute de oameni cu dubla cetatenie, incepand de la presedinte si incheind cu unii dintre sefii serviciilor secrete.

Este ca si cum românii fac un dus rece la propriu. Jupiter numit si planeta norocului, chiar daca a intrat doar o saptamâna in semnul Balantei, continua sa se afle intr-o relatie conflictuala cu Pluto – posibile acccidente de masina cu victime tinere, pe de o parte si cu Mercur natal, pe de alta – modul defectuos in care ministerele de resort rezolva problemele economice cu care se confrunta, dar care subliniaza scurtcircuitarea comunicarii cu Parlamentul.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.ro.