Cum ne îmbrăcăm de Revelion. Vezi ce sfaturi ne dă stilista Adina Buzatu

Petrecerea de Revelion este unul din puţinele evenimente aşteptate de toată lumea. Fie că spiritul de petrecăreţ ţi se potriveşte ori preferi să petreci mai retras, cu cei apropiaţi, ţinuta pentru această ocazie trebuie să fie una specială. Adina Buzatu ne sfătuieşte să fim foarte atenţi la ce purtăm în noaptea dintre ani.

26 dec. 2012, 15:16
Cum ne îmbrăcăm de Revelion. Vezi ce sfaturi ne dă stilista Adina Buzatu

„E foarte important să ne adaptăm ţinuta locului unde mergem. Dacă e vorba de o petrecere elegantă, atunci doamnele vor purta fie o rochie lungă fie o rochie până la genunchi. Domnii vor purta smochin, sacou de catifea cu pantaloni din stofă fină. Cămaşa poate fi albă, neagră, bleumarin sau gri închis. Se poartă foarte mult bordo. Atenţie când faceţi o astfel de combinaţie trebuie să ştiţi cum s-o faceţi, puteţi greşi foarte uşor”, a spus Adina Buzatu la România TV.

În cazul în care mergeţi la munte şi faceţi Revelionul la un local cu o atmosferă relaxantă, atunci stilista recomandă să purtaţi o pereche de jeansi cu un pulouver tricotat, dar înăuntru vestă de costum şi cămaşă, „arată foarte elegant, foarte chic”. Adina Buzatu spune că puteţi purta chiar bocanci, dar aceştia să fie o interpretare a bocancilor de munte, să fie ceva mai interesant.

Citeşte şi: Rochiile în culori metalice şi sacourile din catifea, la mare căutare de Sărbători VIDEO

Doamnelor le este recomandat, dacă fac Revelionul la munte, să poarte pantaloni dintr-o matase sau dintr-un material care cade greu şi toc înalt. Dacă mergeţi la club puteţi alege rochii scurte sau până la genunchi. Se poartă foarte mult pantalonii cu un top elegant din paiete. Domnii pot purta în club sacou de catifea, jeanşi şi o camaşă.