Cum petrec vedetele din România de PAŞTE

Vedetele din România au dezvăluit care sunt planurile lor pentru Paşte.

29 apr. 2016, 08:24
Cum petrec vedetele din România de PAŞTE

Adelina Pestriţu şi iubitul ei, Speak, îşi vor vizita familiile. „Vom petrece alături de părinţi atât la Câmpulung – la ai mei, cât şi la Bacău – la părinţii lui Ştefan (Speak). Nu voi găti pentru că mama nu mă lasă niciodată să gătesc. Vrea să facă ea totul pentru copiii ei, iar eu mă voi lăsa răsfăţată”, a declarat Adelina Pestriţu pentru  Ring.

Valentina Pelinel va petrece alături de familie şi de câţiva prieteni. Vor merge la biserică în noaptea de Înviere pentru a lua Lumina Sfântă. Valentina s-a pregătit pentru acest moment prin spovedanie şi împărtăşanie, iar în aceste zile şi-a ajutat şi mama la treburile casnice.

Anca Serea şi-a făcut bagajul pentru maternitate. Pentru Anca Serea şi soţul ei, Adi Sînă, Paştele înseamnă o bucurie imensă: va deveni mamă pentru a cincea oară. Ea va naşte la o clinică privată din Capitală, zilele trecute mergând la ultimul control înainte de a-l aduce pe lume pe Moise. „Abia aştept marea întâlnire cu bebe Moise! Gata, marea aşteptare pare să se apropie de final! Sper că nu am uitat nimic din cauza emoţiilor. Verificaţi împreună cu mine geanta? Am pijama, şosete, o pătură, primele lui hăinuţe şi, desigur, pampers. Nu lipseşte nimic, nu?”, a scris Anca Serea pe Facebook.

Iuliana Tudor a fost mereu rezervată în privinţa declaraţiilor despre familie, dar acum, în preajma Sărbătorilor Pascale, îşi aminteşte un moment care i-a schimbat destinul: „Sărbătoarea Paştelui este un moment special pentru familia mea. Noaptea Învierii aduce cu ea primenire. Mie mi-a adus şi soţul: la slujba de Înviere, în urmă cu 20 ani, în biserica din Ţintea, Băicoi. De aceea, în fiecare an suntem recunoscători pentru toate darurile primite şi, înainte de toate, pentru Tudor! Aniversăm 20 de ani şi nu ne vine să credem cât de repede au trecut”.

Fuego va petrece în familie. „Pentru mine, Paştele în sine înseamnă acasă. Anul acesta îl petrec în familie, alături de mama, de bunica şi de prieteni dragi. Eu nu sunt un împătimit al celebrărilor de orice gen, dar mă relaxează întâlnirile cu persoane pe care le iubesc. Un punct în plus la hotărârea de a merge la Turda este, desigur, şi meniul. Nicăieri nu-i cozonac precum cel cu mac, făcut de bunica mea”, a spus Fuego.