Cum petrec vedetele de sărbători. Ce face Anda Adam cu noul iubit FOTO

Şi-au împodobit deja casele de sărbătoare, iar acum aşteaptă Crăciunul şi darurile Moşului, dar îşi amintesc cu nostalgie şi de perioada copilăriei.

15 dec. 2014, 09:15

Cântăreaţa Anda Adam aşteaptă Sărbătorile de Iarnă pentru a petrece în familie deşi are mai multe evenimente de onorat, scrie ziarulring.ro. „De sărbători voi cânta, ca în fiecare an, evident, şi voi petrece Sărbătorile de Iarnă cu iubitul meu, în familie, cu cei doi căţeluşi pe care îi am şi cu fratele meu, care vine din Australia. Nu l-am mai văzut de un an. În copilărie îi scriam Moşului. Făceam liste interminabile. Până în ultimul moment mai găseam ceva de adăugat. M-au marcat momentele cu pânditul Moşului, pe care nu-l prindeam niciodată. În fiecare an îmi propuneam să îl prind pe Moş Crăciun atunci când îmi lăsa cadourile sub brad, dar niciodată nu mi-a ieşit. În acest an, de la Moş Crăciun nu vreau ceva în mod special. O atenţie. Uite, îmi plac mult accesoriile. Poate un colier frumos sau o curea, ceva care să meargă foarte bine la ţinuta de Crăciun”, a mărturisit Anda Adam.

Citeşte şi Cum ar arăta vedetele de la noi fără sprâncene. Unele te-ar face să râzi, altele te-ar speria GALERIE FOTO

Revenită în ţară pentru un proiect al Antenei 1, Lili Sandu îşi aminteşte cu drag de sărbătorile copilăriei. „Crăciunul a fost cel mai fericit moment al copilăriei şi mi-l aduc aminte cu mare drag. Tata era mereu Moş Crăciunul meu până într-un an când a uitat să-şi dea jos verigheta şi, bineînţeles, mi s-a părut foarte ciudat şi nu i-am mai cântat nimic. Este magic să crezi în Moş Crăciun”, a mărturisit Lili Sandu.

Citeşte şi HORIA BRENCIU cere cât un apartament de 2 camere în Bucureşti pentru un spectacol de Revelion

Una dintre prezentatoarele emisiunii „Se zice că…”, difuzată de luni până miercuri, de la ora 17.10, la TVR 1, abia aşteaptă Crăciunul pentru a decora casa. „Mai mult ca sigur, Crăciunul îl petrec împreună cu familia, deoarece este sărbătoarea mea preferată. Cumpăr cadouri, decorez casa exact ca în filmele americane. Cele mai dragi amintiri sunt cele când venea Moşul şi nu ştiam cum să-i cânt mai repede colindul pentru ca să-mi dea cadourile. Nu mai puteam de curiozitate, după care îl urmăream pe geam să-i văd sania”, ne-a povestit Ioana Voicu, amuzată de amintirile copilăriei.