Cum poţi beneficia de propria ta pereche de OCHELARI INTELIGENŢI de la GOOGLE VIDEO

Compania Google le-a permis câtorva utilizatori să testeze ultima lor invenţie, o pereche de ochelari cu funcţii asemănătoare unui telefon mobil. Ei pot fi folosiţi pentru a trimite mesaje pe internet, pentru a fotografia şi chiar pentru navigare, având un GPS incorporat, potrivit The Sun. Câteva mii de persoane norocoase vor putea să îi precomande până la sfârşitul lunii februarie, cu toate că ei vor fi lansaţi în 2014.

21 feb. 2013, 16:19
Cum poţi beneficia de propria ta pereche de OCHELARI INTELIGENŢI de la GOOGLE VIDEO

Proiectul „Glass”, lansat în luna aprilie a anului trecut, presupune un mini-computer care le permite utilizatorilor să îl controleze folosind doar vocea şi ochii. El poate fi purtat pe faţă, asemeni unei perechi obişnuite de ochelari. Cu toate că dispozitivul pare desprins dintr-un film ştiinţifico-fantastic, el este disponibil unui grup limitat de persoane, înainte să fie lansat oficial.

Până acum, dezvoltatorii au păstrat proiectul secret. În cursul acestei săptămâni s-a aflat că ochelarii sunt disponibili în mai multe culori, cum ar fi negru, gri, albastru, roşu şi alb. În ultimul film postat de Google, ei pot fi văzuţi „în acţiune”, fiind purtaţi de mai multe persoane în timp ce vorbesc cu prietenii, caută traduceri sau chiar sculptează capul unui trigru în gheaţă. Peste 8.000 de unităţi vor fi vândute unui grup limitat de persoane în timpul acestui an, la preţul de 1.500 de dolari, urmând să fie lansaţi în magazine la începutul anului 2014.

Fiecare doritor va fi nevoit să le ofere celor de la Google o explicaţie interesantă privind motivul pentru care îşi doresc un astfel de dispozitiv. Ei pot scrie un text de maxim 50 de cuvinte, pot posta cinci fotografii sau un film de 15 secunde, care să impresioneze compania. Cererile trebuie făcute în cursul acestei săptămâni, până la data de 27 februarie 2013. Cei aleşi, vor avea şansă să devină „Exploratori Google”. Ei vor fi printre primele persoane care vor avea acces la această tehnologie incredibilă, după ce vor plăti suma de 1.500 de dolari plus taxe. Chiar mai mult, cei aleşi trebuie să îi ridice personal, din America, în oraşele New York, San Francisco sau Los Angeles.

Citeşte şi: Află cine ţi-a CĂUTAT NUMELE pe Google