Cum poţi călca hainele fără fier de călcat. Trucul care te va ajuta în vacanţă

Cum poţi călca hainele fără fier de călcat. Puţini sunt cei care îşi pun în bagaje un astfel de dispozitiv, cei mai mulţi speră că o să găsească la cazare. Noi venim în ajutorul vostru şi vă spunem că sunt şi alte obiecte care ajută când avem hainele şifonate.

12 aug. 2022, 23:19
Cum poţi călca hainele fără fier de călcat. Trucul care te va ajuta în vacanţă
Cum poţi călca hainele fără fier de călcat

Cum poţi călca hainele fără fier de călcat. Când vine vorba de îndepărtarea cutelor de pe haine, este foarte important să folosești un detergent de rufe extrem de bun și delicat cu articolele tale vestimentare. De asemenea, nu uita să scuturi rufele înainte să le întinde pe sârmă.

Cum poţi călca hainele fără fier de călcat

Placa pentru îndreptarea părului

Știai că placa de îndreptat părul nu se folosește doar pentru îngrijirea podoabei capilare? Putem folosi fierul pentru a apăsa rapid gulerul cămășii sau pentru a elimina micile cute de pe bluză.

De asemenea, hainele nu trebuie împachetate, ci rulate pentru a încăpea în bagaj. Astfel vor ocupa și mai puțin spațiu în valiză și nici nu vor mai avea foarte multe cute.

Gândește-te bine înainte de a pune lucrurile în bagaj. Adaugă doar hainele pe care sigur le vei purta și care nu se șifonează foarte repede. Prioritizează-ți articolele pe care le vei lua cu tine, în sejur.

Citeşte şi: Foloseşte bicarbonatul de sodiu pentru curăţarea periei de păr. Trucul interesant pe care ar trebui să îl ştie oricine

Uscătorul de păr

Știai că și foenul poate ajuta la călcarea hainelor? Tot ce trebuie să faci este să pulverizezi puțină apă pe hainele șifonate, apoi vei putea începe să netezești rufele cu ajutorul uscătorului de păr.

Un alt truc genial este că puteți elimina cutele de îmbrăcăminte cu rafale concentrate de aer fierbinte. Trebuie doar să țineți uscătorul de păr la aproximativ doi centimetri înapoi de îmbrăcăminte pentru a evita arsarea materialului.

Pune hainele la congelator

Dacă rufele nu s-au uscat de tot și vrei să le porți, articolele tale vestimentare vor căpăta un miros neplăcut de mucegai, iar același lucru se întâmplă dacă le păstrezi așa în dulapul tău. Din această cauză, este important să le usuci.

Internauții te sfătuiesc să storci îmbrăcămintea umedă, pe care o vei pune într-o pungă de plastic și o vei închide foarte strâns, ermetic, după care o vei pune direct la congelator pentru aproximativ două ore.

După ce a expirat timpul, e important să scoți punga cu haine și să le așezi undeva unde este cald. Astfel hainele vor fi uscate și, în plus, temperaturile joase vor fi omorât toate bacteriile care ar fi putut să fie la suprafața rufelor.