Cum poţi câştiga între 2500 şi 16.000 de dolari lucrând de acasă

Crossover, un startup din Statele Unite care recrutează inclusiv din România specialiști IT pentru diferite proiecte, estimează că va plăti în total, în acest an, colaboratorilor români 4 milioane de dolari, vrând să își extindă prezența prin recrutarea mai multor IT-iști localii care să lucreze de acasă.

18 oct. 2016, 08:49
Cum poţi câştiga între 2500 şi 16.000 de dolari lucrând de acasă

Compania susține că vrea să asigure aceleași condiții de muncă, inclusiv aceeași remunerație, pentru colaboratori indiferent de zona acestora.Crossover asigură remunerații brute lunare cuprinse între 2.500 dolari și peste 16.500 de dolari, respectiv 30.000 și 200.000 de dolari pe an, pe baza competențelor profesionale dovedite în timpul procesului de testare.

“Evoluția sectorului IT din ultimii 10 ani a determinat schimbări majore în modelul de afaceri al companiilor din majoritatea sectoarelor economice. Presiunea tehnologiei se resimte semnificativ și pe piața muncii. Oamenii își doresc tot mai multă flexibilitate, stimulente financiare și sarcini diversificate care să le permită să se dezvolte profesional. Ne dorim să ajungem la 1.000 de colaboratori în România, inclusiv 200 de persoane cu pregătire la cel mai înalt nivel în domeniul IT. Platforma Crossover ne permite nu doar să selectăm cei mai buni profesioniști, ci și să le oferim acestora instrumente și cursuri care să le asigure o carieră pe termen lung în cadrul companiei”, a declarat directorul general și fondatorul Crossover, Andy Tryba, în cadrul unei întâlniri cu presa, scrie profit.ro.

În prezent, numărul specialiștilor recrutați de Crossover în România a atins 100 de persoane, care lucrează de acasă și încasează lunar între 2.500 dolari și peste 16.500 de dolari, potrivit datelor prezentate de Tryba.

„Avem un colaborator care încasează lunar peste 16.500 de dolari. Avem specialiști români recrutați din București, Iași, Timișoara, Sibiu și Brașov”, a spus directorul companiei.

Înființat în 2014, Crossover este un startup controlat de mai mulți investitori privați și fonduri de investiții din Statele Unite. Cel mai mare acționar al companiei este Andy Tryba, fost director de strategie la Intel.

Cu sediul în Austin (Texas, Statele Unite), Crossover are peste 1.500 de colaboratori din 85 de state și produce aplicații software pentru mai multe domenii, printre care aviație, energie și industria auto.