Cum poţi creşte autonomia bateriei iPhone-ului 4S

Apple a lansat săptămâna trecută o versiune de software, iOS 5.0.1, pentru a rezolva problema unui bug care afecează durata de viață a bateriei, informează PC World.

15 nov. 2011, 09:30
Cum poţi creşte autonomia bateriei iPhone-ului 4S

Deși majoritatea utilizatorilor de iphone 4S se plâng de automia scăzută a acumulatorului, dar în cazul în care vor face update-ul să nu se aștepte la o durată de viață mai mare a bateriei pentru că nu toate terminalele au fost afectate de acest bug.

Specialiștii sunt de părere că problema legată de baterie este dată de tehnologia litiu-ion care nu a ținut pasul cu noile tehnologii din telecom. În comparație cu un terminalele Android 4G cu ecrane foarte mari, iPhone 4S este campion la capitolul autonomie.

Durata de viață a bateriei iPhone 4S poate fi crescută prin dezactivarea asistentului personal, Siri, care porneşte de fiecare dată când punem telefonul la ureche, iar mulțimea de senzori consumă destulă energie. Faptul că Siri se conectează la rețea WiFi sau de telefonie mobilă atunci când este activ îl face să consume energie cât un browser web.


loading...
Partenerii noștri