Cum poți deveni mai bun la Baccarat

Baccarat este unul dintre jocurile de cazino cu cea mai rapidă creștere în ceea ce privește popularitatea. Jocul este preferat deoarece poate implica utilizarea unei strategii, dar are și o componentă clară de noroc.

28 iun. 2022, 17:50
Cum poți deveni mai bun la Baccarat

Dacă te întrebi ce sa porti in portofel sa ai noroc la bani, atunci sigur te bazezi pe noroc în jocul tău. Dacă însă vrei să pui în aplicare și alte trucuri, citește în continuare!

1. Rămâi la o singură strategie

Dacă intri într-un joc cu o strategie specifică pe care vrei să o urmezi, cel mai bine este să nu te răzgândești pe parcurs sau după primul insucces. În acest joc, vei îndura câteva pierderi, dar cheia este să ai un plan inteligent și să te ții de el pe tot parcursul jocului. Nu modifica totul doar pentru că lucrurile nu au funcționat după o rundă sau două.

2. Analizează șansele de câștig

Poate că nu pare un sfat inedit, dar este incredibil de important să fii atent la cote înainte de a paria la un cazino online. Asta deoarece uneori te poți confrunta cu un comision de până la 25% pentru pariurile Banker în loc de cele cinci procente obișnuite. Alte cazinouri vor percepe mai puțin. Trebuie să fii cu ochii pe cote și pe câștiguri, deoarece matematica va avea impact asupra fiecărei mișcări și decizii pe care o iei în joc.

3. Citește toți termenii și condițiile

Multor oameni nu le place să-și aloce timp pentru a citi toate detaliile înainte de a face o depunere într-un cazino online. Cu toate acestea, dacă intenționezi să joci baccarat online, ar trebui să-ți faci timp pentru a face acest lucru. Uneori, cazinourile nu oferă bonusuri pentru Baccarat. Alteori există cerințe de rulaj diferite față de sloturi, de exemplu. Și, uneori, cazinourile au reguli ciudate când vine vorba jocul de Baccarat. Pentru a putea face cea mai bună alegere, cel mai important lucru este să cunoști fiecare detaliu al regulamentului unui cazino.

4. Pariază pe jucător

De cele mai multe ori, ți se va recomanda întotdeauna să pariezi pe Bancher în timpul unui joc de baccarat online. Chiar dacă Bancherul are cote mai bune decât Jucătorul, s-ar putea să nu merite la fel de mult. Pariurile Banker au întotdeauna un comision atașat, ceea ce înseamnă că vei obține mai puțină valoare din fiecare câștig.
Unele cazinouri online au arătat că Bancherul câștigă în medie 51% din timp, în timp ce Jucătorul câștigă celelalte 49%. Dacă cele două sunt atât de apropiate, atunci matematica – din cauza comisionului – poate face ca de multe ori să aibă sens să pariezi pe Jucător.

5. Evită sesiunile lungi de joc

Nu contează cât de norocos te simți într-o zi; nu este niciodată înțelept să joci sesiuni prelungite de baccarat online. În cele din urmă, avantajul casei va găsi o modalitate de a te ajunge din urmă și nu există nicio strategie pentru a evita acest lucru. Ține cont de faptul că dacă joci o sesiune scurtă, atunci vei avea șanse mai mari să pleci dinc azino cu ceva bani în portofel. Blochează profiturile atunci când poți, deoarece – după cum știm – casa câștigă aproape întotdeauna. Oricând poți obține un avantaj, profită de asta.

6. Gestionează-ți inteligent bugetul

Acesta este unul dintre acele sfaturi care se aplică la baccarat, dar este universal într-un cazinou: gestionează-ți eficient banii. Dacă vei paria 25 de lei la o mână, apoi 300 de lei la alta și apoi 785 de lei la următoarea, nu te aștepta la un succes. Crează-ți un sistem în care pariurile să aibă un motiv. Dacă începi cu 1.000 de lei, pariază 50 de lei pe mână – sau ceva de genul acesta – astfel încât să existe o formulă în spatele strategiei tale. Dacă pariezi bazându-te pe emoții, vei pierde cu siguranță.

7. Stabilește o strategie

Am vorbit pe scurt despre faptul că trebuie să ai o strategie pentru cheltuirea banilor, dar este important să îți formezi un plan și pentru jocul în sine. Înainte de a te lansa în joc și de a face un depozit, vrei să fii sigur că știi ce mișcări vei face. Învață jocul, verifică ce cărți trebuie să vezi pe masă și află ce strategie să folosești atunci când totul se va concretiza. Cu cât ești mai pregătit, cu atât ai mai multe șanse de succes.

8. Nu paria pe egalitate

Pariul pe egalitate sună întotdeauna atrăgător pentru jucătorii noi, deoarece are un câștig masiv de 8:1. Deși sună foarte tentant, există totuși o capcană destul de mare la aceste pariuri. Marginea casei are un procent de report de aproximativ 9,5 procente, ceea ce este incredibil de mare. De asemenea, nu este o opțiune la fel de favorabilă ca pariurile Banker sau Player. Încearcă să stai departe de acest pariu cât mai mult posibil, deoarece este unul perdant pe termen lung.

9. Amintește-ți regulile

Nu este niciodată o idee bună să intri orbește într-un joc la un cazinou online. Neștiind regulile vei sfârși doar prin a nu înțelege cum să joci și în cele din urmă vei pierde bani. Pentru a câștiga, trebuie să cunoști toate detaliile jocului, care este scopul și cum se joacă. În lipsa acestora, arunci doar figurezi pe o tabelă, iar în final să pierzi toți banii investiți.

10. Stai departe de Mini-Baccarat

Mini-Baccarat are avantajele sale, la fel ca și versiunea tradițională a jocului, dar viteza cu care se joacă de obicei nu ajută prea mult jucătorii – mai ales pe cei noi. Mesele tradiționale ajung în mod normal la aproximativ 40 de decizii pe oră, dar mesele de mini-baccarat ajung să aibă între 150 și 200 de decizii în același interval de timp. Sigur, mulți dintre noi au o atenție redusă în aceste zile și mai repede poate părea mai eficient. Cu toate acestea, viteza poate duce la pierderi foarte mari de bani.

Concluzie

Jocul de Baccarat este extrem de antrenant, iar șansele de câștiguri în bani reali sunt decente dacă utilizezi toate sfaturile de mai sus. Învață mecanica jocului, acordă atenție cotelor și folosește strategia potrivită. Mult succes!