Cum poţi să câştigi mii de de dolari făcând asta pe Internet

Dacă un tânăr de 22 de ani poate fi folosit ca exemplu, cu un public suficient de mare, dependenţa voastră de Instagram poate deveni o sursă de venit.

25 mai 2015, 08:53
Cum poţi să câştigi mii de de dolari făcând asta pe Internet

Oricine are un cont pe Instagram a observat de-a lungul anilor că respectiva reţea socială este şi un mediu ideal pentru marketing şi promovarea de produse şi servicii. Din acest motiv, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că cineva se poate îmbogăţi din postările de pe reţeaua socială. Partea surprinzătoare constă în sumele vehiculate din această activitate.

O tânără de 22 de ani cu numele de Danielle Bernstein, ascunsă în spatele profilului de Instagram @weworewhat, se autointitulează blogger de stil. Aceasta face recomandări vestimentare după preferinţa personală sau a celor care o plătesc. Recent, ea a început să încaseze 15.000 dolari per postare de la un gigant vestimentar, pentru a nu mai posta imagini cu haine de la concurenţă. ,,În medie, dacă ai câteva sute sau mii de followeri poţi să câştigi între 500 şi 5000 de dolari per postare, dar dacă ai peste 6 milioane de followeri, taxa ta poate varia între 20.000 şi 100.000 dolari per postare.”

Mai multe detalii pe playtech.ro