Cum poţi să iei 100.000 de euro de la stat. Mulţi români au primit banii pe loc

Ministrul Energiei anunţă că firmele mici şi mijlocii şi cele din domeniul HORECA pot primi 100.000 de euro de la stat prin programul "ELECTRIC UP". A fost deja publicată lista proiectelor acceptate spre finanţare în prima sesiune a programului.

23 feb. 2022, 22:40
Cum poţi să iei 100.000 de euro de la stat. Mulţi români au primit banii pe loc

Cum poţi să iei 100.000 de euro de la stat. Sunt veşti bune pentru firmele mici şi mijlocii şi cele din domeniul HORECA. Ministerul Energiei a publicat lista proiectelor acceptate spre finanțare în prima sesiune a programului ”ELECTRIC UP”

Cum poţi să iei 100.000 de euro de la stat. Mulţi români au primit banii pe loc

Citeşte şi Bani în plus la salariu pentru această categorie de români. Cât vor primi lunar

Virgil Popescu anunţă că a fost finalizată etapa de reevaluare pentru primul ciclu de finanțare prin programul „ELECRIC UP”.

”A fost finalizată etapa de reevaluare pentru primul ciclu de finanțare, etapă necesară după ce am suplimentat bugetul prin legea 12/2022. Am încredere că în următoarele zile, după ce se vor depune contestațiile, se vor semna contractele de finanțare.

Întreprinderile mici și mijlocii și domeniul HORECA vor primi bani pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp și 100 kWp necesară consumului propriu și livrarea surplusului în Sistemul Energetic Național, precum și a stațiilor de reîncărcare de minim 22 kW pentru vehicule electrice și electrice hibrid plug-in, prin Programul de finanțare ‘ELECTRIC UP’. Este un program prin care ne-am propus să susținem antreprenorii, pentru a avea consum optim de energie”, anunţă ministrul Energiei, potrivit capital.ro. 

Candidaţii vor fi înştiinţaţi dacă vor primi sau nu banii prin platforma informatică energie.gov.ro/electricup/. Nemulţumiţii vor putea depune contestaţii în termen de cinci zile lucrătoarea, începând cu ziua următoare zilei de comunicare a deciziei autorității, conform art. 16 din Ghid.

După etapa de contestaţii, lista candidaţilor ADMIȘI, respectiv RESPINȘI va fi modificată.

Comunicarea cu toți operatorii economici înscriși în Program se va menține prin intermediul platformei informatice, urmând etapa de depunere a contestațiilor și etapa de contractare, conform prevederilor Ghidului de finanțare.

Reamintim că în luna noiembrie 2021, ministrul Virgil Popescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care anunța că aproape 1.500 de proiecte vor primi finanțare în prima sesiune a Proiectului ElectricUp.

Citeşte şi Top salarii din România. Cine sunt românii care câştigă lunar peste 32.000 de lei