Cum poţi să intri GRATUIT la Grădina Zoologică din Băneasa

Marţi, pe 9 august, când se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice, în premieră în România, un grup de copii care lucrează ca voluntari în programul Zoo Explorer, împreună cu echipa Grădinii Zoologice organizează petrecerea tuturor animalelor de la ZOO Bucureşti.

05 aug. 2016, 14:33
Cum poţi să intri GRATUIT la Grădina Zoologică din Băneasa

Petrecerea va incepe la ora 10.00 cu multe surprize si activitati distractive, printre care se numara lansarea cartii „Aventurile ramei Oli” de Olga Gudynn, ateliere de creatie, concursuri cu premii, poze cu
simpaticul urs panda, momente artistice puse in scena de Organizatia Umanitara Concordia – recital de tobe africane, desene pe asfalt si multe altele, informeaza Primaria Capitalei intr-un comunicat.

Conform sursei menţionate, copiii care vor veni pictati pe fata si costumati in animalute vor beneficia de intrare libera la Carnavalul de la Zoo.

„Aventurile ramei Oli” de Olga Gudynn este o poveste despre curaj si ambitie si, nu in ultimul rand, despre puterea miraculoasa a fructelor si legumelor. Fiecare carte vanduta va ajuta la amenajarea unui atelier de
arta in Spitalul Marie Curie.

Gradina Zoologica Baneasa, infiintata in anul 1960, este recunoscuta ca fiind cea mai frumoasa Gradina Zoologica din Romania, ea adapostind nu mai putin de 3.000 de exemplare de animale.