Cum poţi slăbi fără să te înfometezi, consumând doar 1.200 de calorii pe zi

Concediul ti-a adus, pe langa multa fericire si cateva kilograme in plus in jurul taliei? Nu trebuie sa te simti vinovata pentru asta, doar ti-ai facut toate poftele si te-ai simtit bine. Nu-ti face griji nici in privinta aripioarelor mai accentuate, vei putea scapa cu usurinta de ele.

27 sept. 2014, 11:12
Cum poţi slăbi fără să te înfometezi, consumând doar 1.200 de calorii pe zi

Cu siguranta ca esti nerabdatoare sa iti cumperi rochia aceea mulata pe care ai vazut-o in vitrina magazinului tau preferat, dar pentru a incapea in ea vei fi nevoita sa faci un mic efort de vointa. Nu-ti imagina ca va trebui sa te infometezi sau sa renunti la a-ti satisface poftele. De fapt, este suficient sa reduci putin cantitatea de mancare pana ajungi la o valoare sanatoasa de doar 1200 de calorii.

Iata cum arata o zi in care mananci nu mai mult de 1200 de calorii si fa-ti o idee despre acest plan ambitios de slabit:

Micul dejun

Toate dietele recomanda sa nu sari niciodata peste micul dejun. Acest lucru te va ajuta sa te energizezi inca de la primele ore ale diminetii si sa nu exagerezi cu cantitatea la masa de pranz, cand vei fi deja infometata. In plus, metabolismul tau este mai activ in prima parte a zilei si corpul tau va fi capabil sa digere mai repede si mai eficient ceea ce mananci.
Consuma un mic dejun de aproximativ 250-300 de calorii, alcatuit din proteine si carbohidrati. Iata cum arata un mix echilibrat perfect pentru prima masa a zilei: o felie de paine integrala prajita, o lingurita de unt de arahide, o banana mica, un pahar cu lapte degresat si o ceasca de ceai sau cafea, in functie de preferintele tale. Suna apetisant, nu-i asa?

Citeşte continuarea pe ele.ro