Cum reuşeşte o tânără să îşi odihnească COTUL pe TALPA piciorului, după ce a supravieţuit CANCERULUI

O tânără din America face senzaţie pe internet cu un film prin care încearcă să înveselească bolanvii de cancer. După ce a reuşit să supravieţuiască cancerului osos, femeia îi uimeşte pe cei din jur cu un talent incredibil. Astfel, ea reuşeşte să îşi rotească piciorul cu 180 de grade, fără durere.

20 mai 2013, 15:39

Filmul postat pe site-ul Live Leak uimeşte atât utilizatorii de internet cât şi prietenii tinerei, majoritatea fiind uimiţi de ceea ce poate să facă Jen, potrivit clipului postat de ea. 

Citeşte şi Pedeapsa primită de un BĂRBAT care nu a vrut să facă sex cu IUBITA lui: Nu o va uita toată VIAŢA

Astfel, într-un film de patru minute, americanca s-a filmat în timp ce arăta lucrurile pe care le poate face cu piciorul ei în faţa unor grupuri deferite de oameni. Pornind de la doctorul ei, până la o sală de sport plină cu oameni, fata îşi roteşte piciorul cu zâmbetul pe buze, recunoscând că nu are nicio durere. Printre activităţile ei preferate se numără odhinitul cotului pe talpa piciorului, spre amuzamentul celor din jur.

Citeşte şi Ce a păţit un băiat de 14 ani care a vrut să facă SEX cu o PROSTITUATĂ FOTO

Filmul a devenit în scurt timp viral, fiind vizionat de mii de oameni care susţin cauza tinerei ce a reuşit să supravieţuiască cancerului osos. În prezent, internauţii se întreabă dacă tânăra se poate deplasa normal, fiind conştienţi de faptul că ea are un picior mai lung şi unul mai scurt.

Citeşte şi Descoperire IMPORTANTĂ: Au fost create primele celule STEM embrionare UMANE prin CLONARE VIDEO