Cum s-a contrazis de una singură Raluca Turcan

Raluca Turcan, deputat PDL de Sibiu şi totodată soţia lui Valeriu Turcan, purtătorului de cuvânt al preşedintelui Băsescu, se contrazice de una singură pe tema remanierii guvernamentale.

05 ian. 2012, 15:47
Cum s-a contrazis de una singură Raluca Turcan

Democrat-liberala Raluca Turcan a cerut din nou astăzi primenirea guvernului, deşi în urmă cu două luni, în luna noiembrie ea afirma că dacă remanierea nu se va face până la sfârşitul lui 2011, atunci ar fi „imatur” să se mai vorbească despre ea.   

„Subiectul remanierii trebuie închis foarte rapid. Adică până la sfârşitul anului. După decembrie 2011, ar fi total imatur să mai vorbim despre remaniere. Acest lucru trebuie făcut din două motive: se creează o stare de incertitudine privind consistenţa actului de guvernare şi, în plus, multe, multe ministere, suspectate de a avea un şef remaniat, nu mai lucrează la fel de eficient”, spunea Raluca Turcan pe 2 noiembrie, anul trecut.

Pedelista nu a ţinut însă cont de propria recomandare. Astăzi, ea a declarat că o remaniere guvernamentală făcută până pe 15 ianuarie 2012 ar putea scoate PDL din anestezie.

„PDL are nevoie să se trezească, deoarece acum partidul e ca un pacient aflat sub anestezie. Iar această trezire şi această mobilizare ar însemna câteva lucruri: remaniere guvernamentală rapidă, până în 15 ianuarie…”, a spus Turcan, citată de Mediafax.