Cum s-a pregătit Cornel Palade pentru iarnă. Sfaturile actorului pentru românii speriaţi de facturile mari la energie

Cornel Palade s-a pregătit din timp pentru a face faţă valului de scumpiri. Facturile la energie nu-i dau emoţii pentru că în ciuda scumpirilor bugetul familiei sale nu este afectat prea tare. În trecut a făcut mai multe investiţii şi schimbări în casă, iar acum acestea îşi arată eficienţa.

10 dec. 2022, 11:23
Cum s-a pregătit Cornel Palade pentru iarnă. Sfaturile actorului pentru românii speriaţi de facturile mari la energie

Actorul Cornel Palade nu se teme de facturile la curent şi gaze. Actorul în vârstă de 69 de ani a precizat că s-a pregătit din timp pentru astfel de vremuri şi le-a împărtăşit fanilor „tehnicile sale de supraviețuire” în fața valului de scumpiri.

Citeşte şi: Preţuri mai mari la curent electric pentru unii consumatori de la 1 ianuarie 2023

Cornel Palade a mrturisit că şi-a echipat casa cu tot ce este necesar pentru a-și acoperi consumul de energie. Pentru a face economie la gaz, și-a cumpărat și lemne de foc. Pentru a acea curent mai ieftin şi-a montat panouri solare pe casă.

Citeşte şi: Românii reduc drastic bugetul de Sărbători. La ce cheltuieli renunță și ce sume sunt dispuși să dea pe masa de Crăciun

„Între timp m-am șmecherit. Am lumina mea, mi-am pus panouri solare. Am generator dacă vreau, apă pot să-mi încălzesc, am sobă cu lemne. Nu am nicio problemă. Eu m-am născut în Evul Mediu timpuriu, am crescut cu lampă cu gaz, cu foc în sobă, am tremurat de frig, am fost udat de ploaie, așa că nu am nicio problemă. Mai rău de atât nu se poate”, a declarat actorul Cornel Palade în exclusivitate pentru EGO.ro.