Cum s-a răzbunat o fată de 16 ani pe iubitul care a părăsit-o. Poliţia i-a deschis dosar penal adolescentei

O fată de 16 ani i-a pus pe poliţişti pe drumuri degeaba, doar pentru a se răzbuna pe iubitul care o părăsise. A sunat la 112 pentru a reclama că fost abordată pe stradă de un bărbat şi care i-a smuls geaca şi din buzunar i-a furat 50 de lei. Ulterior, adolescenta a recunoasut că a recurs la acest gest pentru a-l determina pe fostul prieten să se întoarcă la ea.

08 nov. 2019, 11:11
Cum s-a răzbunat o fată de 16 ani pe iubitul care a părăsit-o. Poliţia i-a deschis dosar penal adolescentei

O adolescentă de 16 ani, din Petroșani, a sunat la Polițe pentru a reclama că în jurul orei 20:00, în timp ce se afla în spatele clădirii cinematografului din oraş, a fost abordată de un bărbat pe care nu în cunoştea. Fata a spus că acesta i-a smuls geaca și i-a sustras 50 lei din buzunar. Adolescenta le-a spus poliţiştilor că hoţul a încercat să-i fure și telefonul mobil, însă nu a reușit, întrucât aceasta a opus rezistență, potrivit zhd.ro.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că fata a minţit şi nu a fost victima niciunei infracțiuni.

„Aceasta a recunoscut că a recurs la acest gest pentru a-l determina pe fostul prieten să se întoarcă din oraşul Petrila şi să se împace cu ea”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.
Pentru fapta sa, adolescenta va fi cercetată pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.