Cum s-a răzbunat un tânăr din Constanța pe polițiști, după ce prietenul său a fost arestat

Un tânăr în vârstă de 19 ani este cercetat de procurorii din Constanța pentru că a distrus oglinzile unei mașini de poliție. Anchetatorii stabilind că el ar fi vrut să se răzbune astfel deoarece prietenul său fusese arestat.

23 nov. 2023, 17:30
Cum s-a răzbunat un tânăr din Constanța pe polițiști, după ce prietenul său a fost arestat

Prietenii la nevoie se cunosc, probabil același lucru a gândit și tânărul în vârstă de 19 ani, care s-a răzbunat pe polițiști pentru că amicul său a fost arestat.

Citește Lucian Burdujan rupe tăcerea şi răspunde celor care au spus că se ascunde din cauza datoriilor: „Nu ştiu ce vorbesc”. Fostul fotbalist s-a prezentat la poliţie

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au anunţat, astăzi, că un tânăr de 19 ani este anchetat pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

Mai exact, tânărul care voia să îi facă dreptate prietenului său ce tocmai fusese arestat, a considerat că o daună asupra mașinii de poliție este răzbunarea ideală.

„În noaptea de 16.11.2023, în jurul orei 23:30, inculpatul B.N. s-a deplasat la sediul Postului de Poliţie Cobadin, unde a distrus în totalitate, prin lovire cu o ţeavă metalică pe care o avea asupra sa, ambele oglinzi laterale ale autospecialei inscripţionată cu însemnele poliţiei, marca Dacia Duster cu numărul de înmatriculare MAI XXXXX, proprietatea MAI, IPJ Constanţa, aflată în dotarea Postului de Poliţie Cobadin, ce se afla parcată în parcarea exterioară special amenajată”, au transmis procurorii.

Reținut de polițiștii din Constanța

Oamenii legii au transmis că bărbatul a dorit astfel să se răzbune deoarece cu o zi înainte prietenul său a fost pus sub arest într-un dosar instrumentat de poliţiştii din Cobadin, potrivit B1TV.

Te-ar putea interesa și Descinderi DIICOT la clanul Caranilor. Interlopii au fost săltați de la o petrecere. A fost ridicat și Nuredin Beinur

Printre altele, tânărul respectiv este cercetat şi în alt dosar pentru săvârşirea infracţiunii de furt în formă continuată.

Tânărul de 19 ani a fost reţinut pentru 24 de ore și se va prezenta în fața magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.