Cum s-a rugat Mihai Stoica de poliţişti: „Atmosfera era de ÎNMORMÎNTARE!”

Cei opt grei ai fotbalului condamnați în “Dosarul Transferurilor” au trăit momente cumplite la aflarea verdictului judecătoarelor, dar cel mai afectat a fost, de departe, fostul manager al Stelei, care era convins că toate faptele, în cazul lui, erau prescrise, după cum se anunțase cu o lună și jumătate în urmă.

28 mart. 2014, 09:17
Cum s-a rugat Mihai Stoica de poliţişti: „Atmosfera era de ÎNMORMÎNTARE!”

Acesta a primit însa o pedeapsă de trei ani și șase luni de închisoare cu executare și, la fel ca ceilalți condamnați în această speță, interzicerea de a profesa, timp de doi ani, în domeniul în care a activat. Conform unor apropiați ai familiei lui MM, fiica lui, fosta soție și părinții au fost șocați la auzul veștii și au izbucnit în plîns.

Aceleași surse mai susțin că fostul lider din Ghencea a încercat să-și mascheze durerea și să pară puternic în fața celor mai importante persoane din viața lui și i-a rugat pe polițistii însărcinați cu preluarea lui de la domiciliu să-i facă o favoare menită să-i protejeze față de o imagine traumatizantă.

“Când au intrat politiștii în casa lui Mihai Stoica, atmosfera era de înmormântare iar fiica lui nu se putea opri din plîns. MM incerca sa pară calm și le spunea membrilor familiei că e puternic și că va trece cu bine și peste această experiență, cum a trecut și peste alte încercări ale vieții. Nu și-a arătat niciun moment furia în fața oamenilor legii, dimpotrivă, le-a adresat, discret o rugăminte. Le-a spus, dacă se poate, să nu-i pună catușele în fața copilului său iar aceștia i-au îndeplinit dorința, imobilizîndu-i mîinile chiar înainte să intre în mașină. Au fost niște scene care-ar fi impresionat pe oricine”, a declarat un amic al lui MM Stoica pentru www.WOWbiz.ro