Cum s-a schimbat viața lui Fulgy, fiul lăutarilor de la Clejani, după ce s-a mutat în Dubai: „Sunt bursier, studiez la cea mai mare universitate de muzică”

Fulgy, fiul lăutarilor de la Clejani, a plecat din România. A ajuns la Dubai unde studiază la o universitate pentru muzică de filme.

04 apr. 2024, 11:15
Cum s-a schimbat viața lui Fulgy, fiul lăutarilor de la Clejani, după ce s-a mutat în Dubai: „Sunt bursier, studiez la cea mai mare universitate de muzică”

Fulgy a spus că e bursier la universitatea din Dubai, cu toate că nu există dovezi în acest sens. Urmăritorii cred că, de fapt, familia e cea care-i plătește studiile.

Fulgy a spus că s-a rupt de tot de România, că nu mai cântă cu familia lui și că și-a dorit să facă o schimbare majoră în viața lui.

Citește și Zanni, prins într-un triunghi amoros la Survivor All Stars. Ana Porgras, dezamăgită de apropierea lui de Duli: „Când ai pupat-o și i-ai dat trandafirul, Ana a cedat psihic”

„Având în vedere sutele și miile de întrebări referitoare la viața mea profesională și viața mea personală mă văđ dator să vă răspund la următoarele întrebări. Unde sunt? M-am mutat în Dubai și pentru următorii trei ani studiez aici la cea mai mare universitate de muzică și media – Bachhelor of Audio. Sunt bursier, iar pentru mine acest pas este prima ușă către drumul meu profesional. Nu mai locuiesc în România, nu mai cânt alături de familia mea și vă rog frumos să dați share ca acest mesaj să ajungă la urechile tuturor oamenilor care sunt curioși, iar eu să nu mai fiu stresat cu același întrebări, să dau aceleași răspunsuri. Vă mulțumesc frumos, sănătate multă la toată lumea și Dumnezeu să fie cu voi,” a transmis fiul familiei de la Clejani.

Fulgy a avut probleme cu legea în ultimii ani

Tânărul a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după ce i-a luat telefonul unui jurnalist care îi punea întrebări după ce a fost prins drogat la volan. Între timp se cuplase și cu o româncă, model pe platforma pentru adulți OnlyFans, a căror despărțire a ținut prima pagină a ziarelor din Cancan. După mai multe lovituri fizice reciproce, românca autointitulată „Bia Khalifa” a decis să-l dea în judecată și să facă plângere penală pe numele lui Fulgy.

Citește și Camelia Potec își organizează nunta după botez: „Cu locația a fost o problemă. Am așteptat de mult timp”