Cum s-a transformat actriţa Helen Mirren pe parcursul anilor FOTO

Helen Mirren este una dintre cele mai apreciate actriţe din lume, dar şi una dintre cele mai frumoase. La cei 67 de ani, Helen arată minunat, însă îşi aminteşte că atunci când era mică era o fată "grasă şi plină de coşuri", care visa să devină star la Hollywood.

06 feb. 2013, 10:47
Cum s-a transformat actriţa Helen Mirren pe parcursul anilor FOTO

Actriţa a declarat pentru Harpers Bazaar că visele sale au fost întotdeauna măreţe şi dintotdeauna şi-a dorit să ajungă la Hollywood, alături de marii actori.

„M-au inspirat Eleonora Duse, Sarah Bernhardht şi vedetele acelea minunate. Am vrut să fiu şi eu vedetă, este o realitate îngrozitoare”, povesteşte Helen Mirren.

Îmi doream teribil de mult să fiu Brigitte Bardot. Eram o fată grasă, plină de coşuri, care visa că într-o zi, un mare producător va trece pe lângă mine şi mă va observa„, mai spune actriţa.

Când a intrat în industria filmelor, a fost intimidată. „Lucram la filme şi nu ştiam ce fac. La prima scenă cu Lindsay, în „O Lucky Man”, trebuia să deschid o sticlă de şampanie, să torn în pahar şi să îl beau”, povesteşte Helen, care precizează că după jumătate de oră de repetat scene s-a îmbătat.

Actriţa a mai spus că este încântată că lumea filmelor devine mai puţin masculină. „Acum este fantastic – sunt femei chiar şi în spatele camerelor de filmat şi nu doar regizori”.

Helen Mirren în 1955

Helen Mirren în 1969

Helen Mirren în 1964, în dreapta imaginii

Helen Mirren în 1975

Helen Mirren în 1970

Helen Mirren în 2003, când a devenit „Dame”