Cum s-au cunoscut Roxana Nemeș și Călin Hagima: „L-am cerut în căsătorie de trei ori”

Cum s-au cunoscut Roxana Nemeș și Călin Hagima. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ nouă ani, iar de trei sunt căsătoriți. Până să ajungă în acest stadiu, au avut o relație destul de controversată cu multe despărțiri și împăcări.

26 mart. 2024, 11:16
Cum s-au cunoscut Roxana Nemeș și Călin Hagima: „L-am cerut în căsătorie de trei ori”
Cum s-au cunoscut Roxana Nemeș și Călin Hagima

Cum s-au cunoscut Roxana Nemeș și Călin Hagima. Între cei doi există o diferență de vârstă de 11 ani, dar asta nu stat niciodată în calea fericirii lor. Invitată în cadrul poscastului lui Jorge, artista a povestit că și-a întâlnit soțul întâmplător, pe când avea 25 de ani, iar de atunci, a știut că este bărbatul cu care se va căsători.

Citește și: Roxana Nemeş, umilită în direct la Pro TV după eliminarea de la Survivor All Stars. „Păr blond, ochi frumoşi şi atât! Nu eşti bună de nimic!”. Prima reacţie a artistei

Cum s-au cunoscut Roxana Nemeș și Călin Hagima

Ne-am întâlnit în vârf de munte, la Bâlea Lac. A fost o situație interesantă. Nu puteam atunci să fim într-o relație, nici nu s-a pus problema, adică ne-am cunoscut în vârf de munte. El avea o filmare pentru un fillm, iar eu aveam un concert.

El fiind cu o echipă foarte mare de fillmare a zis ‘Cânți în seara asta?’. El nu mă știa. A auzit că o să cânt. A venit la mine și mi-a spus că vrea să meargă cu echipa unde urma să cânt eu. Mi-a cerut numărul atunci, că trebuia să vină cu echipa. Mi-a plăcut de el, știa ce vrea. A fost dintotdeauna foarte hotărât.

Nu i-am dat numărul, i-am spus cum sunt pe Facebook, că atunci nu era Instagram sau TikTok, să-mi scrie acolo. Nu mi-a scris, dar au venit direct. A fost frumos. Am simțit ceva ce nu am mai simțit niciodată. L-am cunoscut la 25 de ani.

M-a chemat cu snowmobilul și eu am acceptat, iar în momentul în care l-am luat în brațe am simțit că el este bărbatul meu. Nu am simțit în viața mea asta. În mintea mea am spus că el este bărbatul meu, nu pot să explic. Ne-am căsătorit după ani de zile, dar eu am simțit în toți anii aceștia că el e. Noi am luptat foarte mult pentru familia asta”, a spus Roxana Nemeș.

Ea a mărturisit că la începutul relației a fost extrem de hotărâtă să își oficializeze relația cu Călin Hagima, motiv pentru care a făcut propunerea de căsătorie și nu o singură dată, ci de trei ori. Chiar dacă inițial Călin a respins propunerile ei, Roxana Nemeș a continuat să își exprime dorința de a-și petrece viața alături de el.

L-am cerut în căsătorie de trei ori, mai în glumă sau mai în serios, asta la începutul relației. Eram foarte hotărâtă, dar la un an de când ne-am cunoscut. Nu terminăm până mâine dacă stau să povestesc. Nu te gândi că m-am dus la el, dar când venea vorba… Nu a fost să fie atunci.

Oricât de mult îl iubeam și mă gândeam la el zilnic mi-a zis ‘Gata. Nu mai!’. Am încercat, mi-am văzut de viața mea. Cred că e important să știi ce vrei, dar în același timp trebuie să îi lași și spațiul omului, chiar dacă ești sau nu mai ești în relația aia.

Ne iubim extraordinar de mult. Mi-a fost dor de el cât am fost la Survivor, nici nu pot să explic cât de dor mi-a fost de el, chiar dacă nu am spus și nu m-am plâns, pentru că nu e treaba nimănui, dar în fiecare dimineață mă trezeam cu gândul la el și în fiecare seară mă duceam la somn cu gândul la el”, a mai mărturisit Roxana Nemeș.