Cum s-au despărţit, de fapt, Bianca şi Tristan. Scenă urâtă în public!

Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate şi-au spus "adio" acum două săptămâni, atunci când frumoasa blondină a decis să vrea să pună punct relaţiei.

14 sept. 2018, 06:47
Cum s-au despărţit, de fapt, Bianca şi Tristan. Scenă urâtă în public!

Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate s-au certat crunt într-un restaurant de lux din Primăverii. Blondina a fost cea care a deschis discuţia despre viitorul relaţiei lor şi a afirmat faptul că şi-ar dori să să despartă, dorinţă ce i-a fost îndeplinită imediat. Tristan Tate nu a stat pe gânduri şi i-a transmis Biancăi Drăguşanu că el nu pierde timpul şi nici nu are de gând să-i spună cuvinte fără sens, astfel că i-a cerut vedetei să plece cu un taxi acasă, pe un ton nu foarte prietenos!

Cum a reuşit Bianca Drăguşanu să slăbească 6 kilograme. Vedeta a dezvăluit secretul siluetei sale

„Da, la un restaurant ne-am despărţit, aşa e. Înainte să ne despărţim, am avut discuţii, pentru mine era premeditată asta cu despărţirea, la modul… nu a fost prima oară. Am avut discuţii. Tot i-am zis că nu mă regăsesc, nu mă recunosc, nu mă face fericită, nu îmi mai place. De atunci ne-am promis că o să fim civilizaţi şi nu o să mai vorbim unul de altul”, a spus Bianca Drăguşanu pentru SpyNews.