Cum să ai abdomenul plat într-o singură zi

Știm cât de greu este să slăbești într-o perioadă scurtă de timp, însă există câteva trucuri care te vor ajuta să ai burta plată într-o singură zi. Vezi care sunt.

19 mai 2015, 08:59
Cum să ai abdomenul plat într-o singură zi

Bea apă caldă cu lămâie

Apa caldă cu lămâie, băută la prima oră, îți revigorează metabolismul și sistemul digestiv și luptă împotriva inflamației. Este cea mai simplă metodă de a te energiza, așa că poți înlocui cafeaua cu această băutură. Apa caldă cu lămâie îți dă senzația de sațietate și îți taie poftele nesănătoase care ar putea apărea în timpul zilei.

Renunță la gluten sau la lactate

Multe persoane au intoleranță la anumite alimente fără să știe. Cel mai bun mod în care poți afla dacă te numeri printre acestea este să elimini într-o zi alimentele care au gluten sau lactatele și să vezi cum te simți. Dacă vezi că nu mai ești balonată sau că te simți mai bine, le poți elimina permanent din dietă. 

Înlocuiește gustările nesănătoase cu ananas

Ananasul conține o enzime care ajută digestia, deoarece dizolvă mai repede proteinele din stomac. În plus, previne balonarea.

Controlează-ți nivelul de sodiu

Sarea dă gust mâncării, însă consumată în cantități mari, duce la retenție de apă și balonare. Dacă vrei să ai un abdomen plat, redu cantitatea de sare pe care o mănânci.

Cite;te mai mult pe unica.ro