Cum să ai o voce de aur. Jessie J deţine o reţetă care te trăsneşte

Artista britanică Jessie J a dezvăluit pentru The Sun reţeta care o ajută să îşi menţină vocea. Astfel, cântăreaţa îşi prepară în propria casă un suc provenit din năut fiert şi usturoi.

23 sept. 2013, 12:08
Cum să ai o voce de aur. Jessie J deţine o reţetă care te trăsneşte

Celebrităţile ne-au obşnuit să facă uz de diete dintre cele mai ciudate, actriţa Gwyneth Paltrow, spre exemplu, fiind adepta dietei macrobiotice, care presupune alăturarea întotdeauna a cinci alimente de culori diferite, iar mâncarea trebuie să acopere toate cele cinci gusturi: dulce, amar, sărat, acru, iute.

De asemenea, Jennifer Aniston vorbeşte adesea despre dieta sa fără carbohidraţi, dar şi alte vedete au stiluri culinare care nu sunt pe gustul majorităţii oamenilor.

Cântăreaţa Jessie J a dezvăluit care sunt secretele care îi menţin vocea în formă, declaraţia sa fiind de-a dreptul surprinzătoare. „Fierb năut şi usturoi, iar apoi beau compoziţia. Oricum, casa miroase minunat de la o astfel de combinaţie„, a spus artista, pentru The Sun.

Altfel, ar fi ca şi cum un fotbalist stă cu picioarele în acid, iar apoi se aşteaptă să ajungă la nivelul lui David Beckham. Este vocea mea şi viaţa mea, astfel că voi avea grijă de ea„, a completat Jessie J.

În ciuda acestei preferinţe care poate fi catalogată drept excentricitate, ea vrea să ştie că faima dobândită în ultimii trei ani nu a schimbat-o deloc. „Nu sunt nepoliticoasă şi ajung întotdeauna la timp la întâlniri„, mai spune ea.