Cum să ai succes pe Facebook. Aşa atragi mii de like-uri pe Facebook

Toată lumea se întreabă cum crești o pagină de Facebook cât mai repede și se poate fără vreo investiție majoră. Ei bine, există câteva sfaturi simple care te pot ajuta.

20 feb. 2016, 07:28
Cum să ai succes pe Facebook. Aşa atragi mii de like-uri pe Facebook
Astăzi toată lumea este pe Facebook: de la cei cu conturi personale, la cei cu afaceri mici care se promovează pe site-ul de socializare, până la marile branduri din toate domeniile.

Atunci când ești la începutul unei afaceri mici ai foarte mare nevoie de promovare iar Facebook pare unealta potrivită, însă cum crești o pagină de Facebook cât mai repede și mai bine?

Pentru a avea rezultate vizibile trebuie să urmeză câteva sfaturi simple despre cum crești o pagină de Facebook.

Cum crești o pagină de Facebook: invită-ți prietenii să dea Like

Este prima recomandare pe care ți-o face și Facebook imediat după ce ai realizat o pagină. Poate de multe ori ți s-a părut un sfat banal despre cum crești o pagină de Facebook, dar mai ales pentru început este o sursă importantă de like-uri.

Gândește-te că un cont personal are până la 5.000 de prieteni, dacă sunteți 5 prieteni care lucrați la o nouă afacere care și-a deschis cont pe Facebook, aveți un prim public format din prietenii voștri pe care îi puteți invita să vă dea like ce atinge până la 25.000 de oameni.

Ba mai mult, vă sfătuiesc ca pe cei mai apropiați dintre prieteni să îi rugați chiar să dea share contului nou înființat pe pagina lor și să dea invite la rândul lor prietenilor.

Cum crești o pagină de Facebook: fă-ți o strategie și ține-te de ea

Este foarte important să ai un orar cât mai exact al postărilor pe care vrei să le faci și să îl respecți pe cât posibil. Chiar administrezi contul unei afaceri mici, nu te limita la o singură postare pe zi. Pentru ca fanii tăi să fie cât mai conectați cu pagina este important să aibă conținut cu care să interacționeze. Este un alt sfat banal despre cum crești o pagină de Facebook, dar care face diferența dacă nu este aplicat.

Cum crești o pagină de Facebook: diversifică

Poate unul dintre cele mai importante sfaturi despre cum crești o pagină de Facebook, dar care este de cei mai mulți ignorat, este să diversifici postările de pe contul tău. Nu posta în același mod de fiecare dată. Folosește-te de toate uneltele pe care Facebook le pune la dispoziție: postează și doar poze, postează și link-uri cu știri către site-ul tău sau către alte site-uri, postează și videoclipuri originale, dar poate și o melodie de pe youtube.