Cum să alegi pasta de dinţi pentru copii. Top 4 sfaturi pentru părinţi

Cum sa alegi pasta de dinti pentru copii? Raspunsul la aceasta intrebare il veti afla in ceea ce urmeaza. Inca din primele luni de viata, un bebelus agitat mereu, care plange si atunci cand sta in patut si atunci cand este luat in brate isi anunta parintii ca primul dintisor este pe drum. Acel pretios dintisor trebuie ingrijit inca de cand apare. La fel ca si restul dintisorilor de lapte.

08 mart. 2019, 07:59
Cum să alegi pasta de dinţi pentru copii. Top 4 sfaturi pentru părinţi

Daca la inceput mami sau tati vor avea avea grija de igiena orala a celui mic si vor curata dintii de doua ori pe zi, odata ce copilasul creste, acesta va invata sa se spele singur pe dinti.

Copiii au nevoie de o periuta de dinti speciala, cu perii moi. Dar si de pasta de dinti adaptata nevoile lor. Daca nu stii ce pasta de dinti sa alegi pentru prichindelul tau, nu iti face griji. Pe piata exista o varietate de astfel de produse de ingrijire si cu siguranta il vei gasi pe cel mai potrivit pentru cel mic.

De ce tinem cont cand alegem pasta de dinti pentru copii?

Unii medici stomatologi recomanda ca pana la varsta de doi anisori, dintisorii celui mic sa fie curatati de doua ori pe zi cu o periuta cu perii moi, fara pasta de dinti. Odata ce copilasul a trecut de acest prag, poti sa alegi o pasta de dinti speciala pentru el. Iata cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi pasta pentru copii:

Alege o pasta de dinti aprobata de catre Asociatia Medicilor Stomatologi

Doar aceste produse sunt sigure pentru ca au fost supuse unei serii de teste si s-au dovedit a nu contine ingrediente periculoase pentru sanatatea celor mici.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.