Cum să ascunzi imperfecţiunile cu ajutorul machiajului. Aşa maschezi nasul mare, buzele subţiri sau ochii mici

Dupa cum stim cu totii, machiajul este folosit de noi, oamenii obisnuiti, pentru a ne spori frumusetea. Makeup-ul insa, poate fi de asemenea folosit pentru a ascunde si corecta anumite imperfectiuni.

22 oct. 2015, 05:31
Cum să ascunzi imperfecţiunile cu ajutorul machiajului. Aşa maschezi nasul mare, buzele subţiri sau ochii mici

Folosindu-va de trucuri mici dar eficiente, cu ajutorul machiajului poti rezolva/corecta multe dintre problemele care te fac sa te simti inconfortabil in anumite situatii. Ideea din spatele acestor trucuri este de a sti cum sa le utilizezi, cand sa aplici nuante mai inchise sau mai deschise, cum sa te joci eficient cu umbrele si luminile. Iata cateva exemple:

1. Nas proeminent sau mai lung: pentru a rezolva aceasta problema ai nevoie de trei lucruri esentiale pentru machiaj: un corector usor, luminos, sau fond de ten, un alt creion corector sau fond de ten mai inchis si pudra pentru a stabiliza totul. Daca vrei, poti renunta la pudra. Corectorul va fi aplicat in centrul nasului, in vreme ce fondul mai inchis va fi aplicat la baza acestuia. Aplicarea corectorului usor va atrage atentia asupra centrului piramidei nazale, baza acestuia fiind ascunsa prin aplicarea fondului inchis. Astfel, nasurile mai lungi vor parea mai scurte. Totodata afla ce tunsori iti poti face pentru a ascunde un nas mare.

Continuarea pe Lyla.ro