Cum să atragi banii și succesul în 2024. Anca Dimancea: „Este foarte important să avem o busolă obișnuită, le recomand pe cele militare”

Anca Dimcea, specialist în horoscopul chinezesc, a dezvăluit care sunt remediile la care poți apela pentru a atrage succesul și banii în 2024.

29 sept. 2023, 21:50
Cum să atragi banii și succesul în 2024. Anca Dimancea: „Este foarte important să avem o busolă obișnuită, le recomand pe cele militare”

Cum să atragi banii și succesul în 2024. Cu ce explicații vine Anca Dimancea. E foarte important să ai anumite obiecte în locuință pe care să știi unde să le amplasezi, a spus specialista.

„Vorbim în primul rând de casă, unde ne trebuie ajutor, când avem semne malefice, cu probleme. Adică sectorul casei să fie populat de acestă energie nefavorabilă și vorbim despre un remediu pentru a contracara această energie. Este foarte important să avem o busolă obișnuită, le recomand pe cele militare. Trebuie să ne găsim sectoarele în casă și la birou, pentru cei care stau mult timp la birou, dacă știu că numai acolo lucrează. Amuletele nu trebuie să fie atinse de oameni din exterior, ci numai de cei care lucrează la acel birou”, a dezvăluit Anca Dimancea în cadrul emisiunii Wownews.

Citește și Cristian Mărgărit dezvăluie o metodă banală de slabit: „Generează arderea caloriilor”. Ce sfaturi are celebrul nutriţionist

Cum să atragi banii și succesul în 2024. Anca Dimancea: „Este foarte important să avem o busolă obișnuită, le recomand pe cele militare”

Anca Dimcea a explicat unde trebuie amplasată amuleta în locuință ca să poți să identifici cât mai clar secțiunile.

„Vă așezați cu busola în centrul casei și o puneți în plan, ca să nu oscileze, și apoi lăsați acul să se așeze. Unde s-a așezat acul, este Nordul, adică 0 grade, o să răsuciți busola ușor cu N-ul peste ac, iar în felul acesta o să vedeți aproximativ cam toate camerele pe ce sectoare sunt”, a continuat aceasta.

Sunt o mulțime de remedii din care poți alege, important e să optezi pentru cea care ți se potrivește cel mai bine și să o amplasezi în locul potrivit.

„Pentru stelele malefice, trebuie remediu, ca să nu avem surprize neplăcute de-a lungul timpului. Aceste remedii trebuie amplasate anual, le mutăm de la un an, la altul. Nu le dăm împrumut sub nicio formă, nu le aruncăm. Dacă ne mutăm, le putem transfera, cu condiția să le punem pe sare trei zile și trei nopți. O amuletă care acoperă atât sectorul financiar, cât și sănătatea și longevitatea și protecția este broasca cu foarte multe simboluri pe carapace. Se amplasează în funcție de necesități, în sectorul respectiv.

Mai avem și dragonul auriu, un remediu nou pentru anul viitor. Suntem multe zodii care avem nevoie de ajutorul lui, nu trebuie să aveți un dragon amenințător, care scuipă foc, trebuie să aducă prosperitatea și susținerea. Se poate pune la intrare, trebuie pus pe un postament. Niciodată nu puneți remediile pe podea. Nu trebuie să le puneți în bucătărie, în baie sau în cămară. Pentru steaua 3, a neînțelegerilor, lipsei de armonie în cuplu, la locul de muncă, avem 3 mere. Sunt extrem de importante și pe centrul mesei dintr-o sală de ședințe”, mai spune ea.

Citește și Test de inteligență. Elimină trei bețe de chibrit astfel încât scăderea să fie corectă