Cum să câştigi la pariuri sportive pe strategii matematice: varianta Belanger pe şirul lui Fibonacci

Pariurile sportive i-au atras şi pe matematicienii de vârf, ei neputând lipsi dintr-un domeniu care presupune combinaţii peste combinaţii şi variante câştigătoare după scheme complexe.

27 ian. 2015, 12:28
Cum să câştigi la pariuri sportive pe strategii matematice: varianta Belanger pe şirul lui Fibonacci

O variantă mai complexă a fost realizată de Frank Belanger pe şirul lui Fibonacci. Şirul lui Fibonacci cuprinde o serie de numere unde numărul următor este întotdeauna suma precedentelor două numere.

Ex.: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, etc.

Importanţă

Această secvenţă este importantă în multe domenii, de la fizică la anatomie. De exemplu, pe logica acestor numere cresc petalele florilor sau cochilia melcilor sau chiar şi cotaţiile bursiere, după unii specialişti. Dar şi multe alte lucruri. Şi atunci de ce nu am încerca-o la pariuri?

Iar numerele lui Fibonacci se referă la miza care se pune pe pariuri. Pentru toate pariurile cota va fi în jur de 2, dar suma mizată va fi mereu diferită, bazându-se pe şirul lui Fibonacci. Iar o cota de 2 se poate obţine din tipuri de pariuri de genul următor: număr par/impar de goluri, marchează ambele sau niciuna, etc.

Strategia

Această schemă ne permite să pierdem mai multe meciuri, să acoperim mai multe pierderi doar printr-un bilet câştigat. De exemplu, iată varianta prin care pierdem şapte meciuri consecutiv, dar le câştigăm pe următoarele două.

Click aici pentru a vedea paşii acestei scheme de pariuri