Cum SĂ CÂŞTIGI la pariuri sportive tot timpul. METODA SIGURĂ 100%

Dacă te mulţumeşti cu un profit destul de mic, dar constant și fără riscuri, poţi obţine bani din diferenţele de cotare ale caselor de pariuri. Este ceea ce se numește arbitraj. Arbitrajul este exemplul cel mai bun în acest sens și una dintre puținele metode care sunt sigure în totalitate. 100%! Una din puținele metode de a câștiga întotdeauna la pariuri. Fără nici un risc!

21 oct. 2014, 14:08
Cum SĂ CÂŞTIGI la pariuri sportive tot timpul. METODA SIGURĂ 100%

Arbitrajul pe pariuri sportive este unul dintre hobby-urile profitabile şi relativ răspândite în ţările anglo-saxone.

Ce înseamnă asta: pariezi la două case cu cote diferite în aşa fel încât câştigul de la oricare să fie puţin mai mare decât costul total pentru amândouă, deci sigur.

FanatikSport vă prezintă această metodă de a paria și este foarte important să citiți și să urmați fiecare pas exact așa cum sunt descrise mai jos.

În ce constă această metodă:

1. Alege cel puţin două case de pariuri diferite și trebuie să găsești evenimente similare (ideal cu doar două variante – victorie sau înfrângere, dar se poate juca și cu 3, incluzând egalul și, astfel, introducând și fotbalul pe listă), dar care au cotații diferite.

2. Diferențele de cotație trebuie să ne asigure câștigul în toate situațiile. De exemplu, să spunem că un meci, Juventus – Napoli, s-ar califica pentru această schemă. Și că vrem să pariem 100 de euro. Pentru toate cele trei variante de pariat (victorie, egal, înfrângere), am putea împărți cei 100 de euro, pariind pe fiecare variantă o parte din această sumă, astfel încât fiecare variantă să ne aducă peste 100 de euro. În orice situație câștigăm.

Citeşte mai multe pe FanatikSport.