Cum să cuceresti o femeie în doar şase minute

John Handorf, un fost programator de calculatoare din Los Angeles, castiga bani frumosi din sfaturi. Prin cursurile inregistrate pe casete video, Handorf incearca sa convinga barbatii ca nu exista femeie care sa rezite mai mult de sase minute avansurilor facute dupa „metoda" sa.

19 ian. 2019, 15:10
Cum să cuceresti o femeie în doar şase minute

In sprijinul afirmatiilor sale, americanul dezvaluie declaratiile barbatilor care au apelat la ajutorul lui, precum si al celor peste 250 de femei care au acceptat sa iasa cu el in cel mult sase minute dupa ce l-au cunoscut. Handorf le-a explicat ulterior „victimelor” sale ca gestul sau nu a avut decat un rol demonstrativ, majoritatea lor nereusind sa gaseasca explicatia la intrebarea: „Ce anume din comportamentul sau le-a sucit mintile?”

Aceasta experienta de Casanova a fost impartita in patru sfaturi care, in opinia americanului, constituie singurele „ingrediente” pentru o viata amoroasa reusita. 

1. Sosete si pantofi

Oricat ar parea de ciudat, Handorf este sigur ca sosetele si pantofii joaca un rol hotarator in inceperea unei relatii. „Cred ca am incercat cateva zeci de perechi de sosete si pantofi in cursul experimentelor mele. Am observat ca, cu cat acestea sunt mai scumpe, cu atat mai mari sunt sansele ca femeile sa fie atrase de interlocutorul lor din primele secunde dupa ce s-au cunoscut”, spune Handorf. Americanul explica acest lucru prin faptul ca, la inceput, femeile evita o privire directa asupra felului in care arata barbatul din fata lor si se marginesc sa priveasca chipurile, in pamant. „De fapt ele se uita la pantofi si la sosete si trag concluziile de rigoare, fara sa-si dea seama. Aceste doua accesorii sunt un fel de amprenta a barbatului”, sustine Handorf. 

2. Mangaieri

„Desi suntem tentati sa credem ca a mangaia o femeie pe fata cand o cunoastem de doar cateva clipe ar putea fi considerat un gest obraznic, aceasta este „secretul ” oricarei relatii. Din experienta mea va spun ca, daca acest gest intervine in primul minut dupa ce am facut cunostinta cu o femeie, aceasta a devenit deja o potentiala iubita.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.