Cum să decorăm bradul de Crăciun anul acesta: Culorile „îngheţate” şi prăjiturile, la modă FOTO

Culoarea tradiţională a Crăciunului este roşu, iar mulţi dintre noi nici nu îşi doresc ca bradul să fie decorat în alte culori, întrucât se gândesc că pierd spiritul sărbătorilor. Cu toate astea, în fiecare an există câte o tendinţă de decorare a bradului, cu anumite teme şi culori cât se poate de neobişnuite pentru Crăciun. Iată care sunt tendinţele din 2012, potrivit designerilor de interior.

17 dec. 2012, 10:25
Cum să decorăm bradul de Crăciun anul acesta: Culorile „îngheţate” şi prăjiturile, la modă FOTO

Auriul

Anul acesta se poartă decoraţiunile aurii în combinaţie cu negru, pentru un Crăciun sofisticat şi elegant, spun designerii. Pentru a crea aceste decoraţiuni chic, aveţi nevoie de un brad de Crăciun negru şi o mulţime de decoraţiuni aurii, precum şi de farfurii aurii cu negru şi alte tipuri de ornamente pe aceleaşi culori.

Culorile îngheţate

Turcoazul este la mare modă anul acesta, precum şi albastrul şi verdele, în nuanţe cât mai „îngheţate” –  care par acoperite cu un strat de gheaţă. Aceste culori pot fi combinante, cel mai bine, cu alb sau argintiu. De preferat este să vă cumpăraţi un brad alb, în care să agăţaţi, apoi, decoraţiuni în aceste culori.

Culorile pastel

În tendinţele de anul acesta intră şi decoraţiunile de brad în culori pastel – roz, mov, albastru sau verde pastel. De preferat este, deasemenea, să aveţi tot un brad alb, întrucât albul poate fi combinat cel mai frumos cu culorile pastel.

Tematica dulciurilor

Anul acesta este timpul să ne decorăm bradul cu tot felul de ornamente în formă de prăjiturele, bomboane, acadele, pentru un Crăciun cât mai dulce.

Decoraţiunile naturale – handmade

Decoraţiunile realizate din elemente naturale, precum cele de lemn, conuri de brad, fructe, crenguţe pot fi folosite şi ele cu succes anul acesta. La mare modă sunt şi cele handmade, adică făcute manual, din diverse materiale – pânză, lână etc.