Cum să economisești bani la bilete de avion în 2022?

Mulți oameni caută bilete de avion ieftine în extrasezon. Se pare că în această perioadă există șanse mult mai mari de a obține bilete de avion ieftine și locuri de zbor ieftine. 

05 iul. 2022, 11:20
Cum să economisești bani la bilete de avion în 2022?

Multe companii aeriene își reduc prețurile la bilete de avion cât de mult posibil, pentru a atrage clienții, aceasta fiind una dintre cele mai vechi strategii de business. Pe măsură ce tarifele scad, rezervările cresc rapid. Românii sunt interesați de zboruri ieftine, ei caută cele mai bune oferte la bilete ieftine de avion, pentru a face economie la bani.  Multe companii aeriene de succes câștigă bani din serviciile suplimentare pe care le oferă. De asemenea, ele încearcă să-și reducă din cheltuieli, să economisească bani din întreținere, depozitare, reparații, etc.Românii călătoresc frecvent an de an, fie pentru afaceri, fie pentru relaxare, în concedii. Indiferent dacă faci o călătorie de afaceri sau una de agrement, îți sugerăm câteva sfaturi de la specialiști pentru a economisi bani la bilete de avion.

Caută bilete de avion la zboruri ieftine

Asta înseamnă să cauți bilete de avion la momentul potrivit. Contează foarte mult să prinzi ofertele la bilete de avion. Se spune că unele bilete de avion ieftine le poți găsi noaptea târziu sau dimineața devreme. Companiile aeriene au obiceiul să-și reînnoiască prețurile la anumite ore sau în anumite zile – cum ar fi de exemplu zborurile din zilele de marți și joi. Statisticile arată că în weekend nu merită foarte mult să cumperi bilete de avion, pentru că sunt mai scumpe. Prețurile la bilete variază și în funcție de perioada anului (ex. Crăciun, Anul Nou), nu doar în funcție de ziua săptămânii. În luna august este posibil ca biletele de avion să fie cele mai scumpe. În concluzie, pentru călătoriile din această lună, rezervările trebuie să fie făcute din timp, cu 2-3 luni înainte.Prin urmare, trebuie căutate cele mai ieftine zboruri, pentru a economisi bani la bilete avion.

Călătorește în extrasezon

Mulți oameni caută bilete de avion ieftine în extrasezon. Se pare că în această perioadă există șanse mult mai mari de a obține bilete de avion ieftine și locuri de zbor ieftine. Dacă vrei să călătorești în sezonul de vârf, cum este luna august, atunci este bine să cauți bilete de avion online, cu 2-3 luni înainte. Vezi ofertele companiilor aeriene și află care sunt cele mai mici tarife pentru bilete de avion. Fă asta din timp, ai răbdare pentu că ofertele și tarifele se schimbă frecvent.  În acest fel ai posibilitatea de a analiza ofertele și de a găsi una care ți se potrivește 100%.

Achiziționează bilete dus-întors

Pentru a economisi bani este recomandat de cumpărat biletul dus-întors, pentru că astfel tariful va fi mai ieftin. Statisticile arată că tariful pentru un zbor dus-întors este mai mic, decât tariful pentru un zbor doar dus. În plus, dacă faci rezervările online este mai simplu și uneori chiar mult mai ieftin. Rezervarea online este mai avantajoasă, decât cea prin agenția tradițională din oraș. 

Rezervă bilete de avion prin intermediul site-urilor web

Această modalitate este potrivită pentru toate călătoriile, cu avionul sau cu trenul. În acest fel se pot găsi niște oportunități de călătorie destul de avantajoase, sau bilete de avion ieftine.  Cei care doresc să călătoarească pot găsi o varietate de oferte de zboruri ieftine spre diferite destinații din lume. Multe companii low-cost au zboruri disponibile pentru numeroase destinații, iar acestea ar trebui sortate în funcție de preț, prin comparație. În acest fel se pot găsi cele mai bune tarife low-cost la bilete de avion. Companiile aeriene au uneori oferte grozave pentru a concura cu alte companii în acest domeniu. Există tarife ieftine excelente care pot transforma călătoria visată în realitate. Important este ca acestea să fie găsite la timp, pentru a economisi bani. Uni oameni găsesc cele mai avantajoase promoții la bilete de avion spre destinații din întreaga lume, cu ajutorul agregatorului de oferte lowcost.ro. Pentru a nu rata cele mai bune oferte la bilete de avion ieftine, trebuie să te grăbești totuși cu rezervarea, pentru că locurile se epuizează uneori rapid.