Cum să faci să ai mereu succes şi noroc la bani. Metode care nu dau greş

Superstiţii legate de bani sunt multe, dar celebra prezicătoare Baba Vanga spunea că anumite lucruri pe care le facem în viaţa de zi cu zi ne-ar putea „fura” norocul. De exemplu, nu este bine să transportăm banii într-un tub, să numărăm banii din puşculiţă sau să punem geanta pe podea, dacă ne dorim să nu cunoaştem nevoi şi să fim prosperi.

21 dec. 2017, 07:37
Cum să faci să ai mereu succes şi noroc la bani. Metode care nu dau greş

Baba Vanga susţine că e de rău augur să bem sau să mâncăm din vase sparte sau crăpate. Blidurile stricate aduc ghinion şi pot aduce fisuri în viaţă. Chiar dacă e un vas îndrăgit, cel mai bine e să îl aruncăm la cea mai mică ciobitură.

Locuinţa este întotdeauna un loc sacru, de aceea cu toţi facem tot posibilul pentru a evita să primim înăuntru oamenii răi sau pe care nu îi agreem. Dacă vrem ca niciun rău şi nicio persoană rea să ne poată trece pragul, iar norocul să devină un oaspete frecvent, Baba Vanga ne sfătuieşte să atârnăm deasupra uşii de la intrare două crenguţe de soc încrucişate.

Felul în care ne începem ziua poate conta foarte mult. Aşadar, nu e bine ca dimineaţa să coborâm din pat cu piciorul stâng la înaintare. Mai mult, Baba Vanga spune că nu trebuie niciodată să căutăm al doilea papuc în timp ce primul este deja încălţat, ci, mai degrabă, să îi găsim pe amândoi şi abia apoi să îi încălţăm.

Una dintre cele mai neobişnuite superstiţii este aceea conform căreia trebuie să păstrăm o monedă talisman a unui alt stat, dar care trebuie neapărat să fie de argint. Pentru noroc, trebuie să aşteptăm luna nouă şi să rearanjăm mobilierul din casă.

Atunci când simţim că norocul ne-a părăsit, Baba Vanga ne spune să punem sare pe toate pervazurile din locuinţă. Sarea trebuie să rămână acolo până când norocul se întoarce, iar apoi trebuie strânsă toată cu mătura, fără să o atingem. În cele din urmă, sarea trebuie pusă într-un pachet şi dusă departe de casă sau chiar îngropată.

Nici bucăţile de pâine nemâncată lăsate pe masă nu sunt de bun augur atunci când ne dorim o viaţă fericită şi prosperă. Totuşi, nu este indicat nici să o aruncăm. Cel mai bine este, atunci când pâinea prisoseşte, să o folosim la hrana păsărilor sau a animalelor.

În momente de fericire şi bunăstare, cu toţii avem tendinţa de a ne lăuda cu succesul nostru. Atunci când o facem, este necesar să batem de trei ori în lemn şi să scuipăm de trei ori peste umărul stâng, ca să nu ne deochiem norocul.

Dacă avem prin casă vreo oglindă spartă, Baba Vanga ne sfătuieşte să o stropim cu puţină apă, iar apoi să o aruncăm neapărat. Mai mult, dacă o oglindă se află într-o cameră în care a stat cineva bolnav pentru o perioadă lungă de timp, este bine să o stropim cu apă sfinţită.

Atunci când vrem să facem un bine celor nevoiaşi, în loc să ne căutăm în buzunare după bani mari, le dăm mărunţişuri. Baba Vanga spune că nu este bine să le dăm restul de la pâine sau de la sare săracilor, pentru că riscăm să cădem şi noi în sărăcie . Mai mult, nu este bine să donăm ultimul mărunţiş pe care îl mai avem.

Atunci când ne cumpărăm un portofel nou, este bine să punem în el o bijuterie scumpă, de aur, pe care să o lăsăm acolo pentru o vreme. În plus, este indicat ca în portofel să ţinem frunze de mentă şi un praf de scorţişoară, pentru că acestea trag după sine banii.