Cum să-i dai papucii şi să scapi de partener, în funcţie de zodia sa

Caracteristicile zodiacale influenteaza si acest aspect al vietii de cuplu. Afla cat de usor poti scapa definitiv de partenerul tau in functie de zodia acestuia.

03 aug. 2014, 10:44
Cum să-i dai papucii şi să scapi de partener, în funcţie de zodia sa

Berbec. Berbecul este hotarat, curajos si competitiv. Daca se afla un alt barbat la mijloc iti va fi foarte greu sa scapi de un berbec. Daca ai luat aceasta decizie din motive ce nu au legatura cu o terta persoana ci doar datorita faptului ca asa este mai bine pentru tine, berbecul iti va respecta decizia dar doar dupa ce se va convinge ca acesta este motivul real.

Taur. Taurul cauta sa-si atinga scopul cu orice pret. Niste pasionali incurabili, taurii vor da orice sa iti satisfaca toate placerile. Daca ii calci pe coada cu o astfel de veste vor incerca sa iti puna bete in roate pentru foarte mult timp, deci nu vei scapa foarte usor de ei.

Gemeni. Gemenii sunt indiferenti, daca vii la usa lor sa le spui pa, iti vor spune pa la randul lor cu o foarte mare usurinta. De multe ori acestia sunt acuzati de lipsa de sentimente tocmai pentru usurinta cu care trec de la o relatie la alta.

Rac. Racul va citi pe fata ta dorinta de finalizare a relatiei cu mult timp inainte ca tu sa ii comunici acest aspect. Usor sensibili, acestia vor incerca sa tina cu dintii de relatie, insa vor intelege intr-un final ca ce e gata, e gata.

Leu. Daca vii sa ii spui unui Leu in fata ca e gata, iti va zambi si eventual te va ruga sa inchizi usa dupa tine atunci cand pleci. Indiferent de cat de tare l-a afectat decizia ta, acesta va lasa mereu impresia ca ii este indiferenta.

Fecioara. Fecioara cauta relatia perfecta, caminul perfect, stabilitate. O zodie cerebrala si realista, fecioara va accepta decizia ta, ce-i drept cu multa durere. Acesta iti va cere foarte multe explicatii si iti va pune un amalgam de intrebari, dar intr-un final o ve-ti lua pe drumuri separate.

Continuarea pe Lyla.ro


loading...