Cum să-i faci aşa ceva FRATELUI TĂU!? „A fost DOAR SEX!” Ce a urmat…

După o tăcere dureroasă de trei ani, fratele lui Giggs a vorbit despre aventura soţiei sale cu fostul mijlocaş al lui United: "Mi-a demolat familia pentru o partidă de sex"

11 ian. 2015, 11:38
Cum să-i faci aşa ceva FRATELUI TĂU!? „A fost DOAR SEX!” Ce a urmat…

În urmă cu trei ani, ziarul britanic News of the World publica o informaţie care avea să zguduie puţin imaginea unuia dintre cei mai buni fotbalişti britanici. Ryan Giggs, unul dintre simbolurile lui Manchester United, era acuzat că are o relaţia intimă cu soţia fratelui său. Cel înşelat, Rhodri, a aflat vestea după ce soacra lui i-a bătut la uşă, ţinând ziarul în mână.

S-a ASCUNS sub PAT, GOALĂ, pentru a-i face o surpriză iubitului. Ce a urmat este ŞOCANT

După trei ani, Rhodri a vorbit pentru prima dată în public despre ce s-a întâmplat în familia sa. „Natasha (n.r – soţia lui Rhodri) a făcut un gest ciudat într-o zi. Jucasem fotbal în baza sportivă de la Old Trafford, am ajuns acasă şi am adormit relativ devreme. M-am trezit în jurul orei 3 dimineaţa şi ea nu era acasă. La ora 6, mama ei a bătut la uşă şi ţinea un ziar în mână. Aşa am aflat! Citind News of the World, cu mama ei stând lângă mine”, spune Rhodri. „L-am sunat pe Ryan şi l-am întrebat dacă este adevărat, dar el a negat. Nu ştiam ce să cred. Ulterior, ea mi-a arătat mesaje şi poze, pe care la rândul meu i le-am trimis lui. Mi-a zis că nu a însemnat nimic, doar sex. Mi-a demolat familia pentru o partidă de sex”, completează fratele unuia dintre cei mai importanţi fotbalişti din istoria lui Manchester United, potrivit Prosport.ro.

Relaţia dintre Ryan şi Natasha a ieşit la iveală după ce modelul britanic Imogen Thomas a povestit destul de multe amănunte despre legăturile dintre ea şi actualul antrenor secund de la Manchester United. S-a iscat un adevărat scandal, în care Giggs a ameninţat cu tribunalul publicaţiile care au de gând să publice povestea.

Totuşi, Rhodri a încercat să îşi refacă viaţa personală alături de cea care l-a înşelat cu fratele său. A insistat să rămână împreună, dar lucrurile nu au mers. „Voiam să îmi păstrez familia pentru că în viaţa asta cel mai dureros moment a fost când tatăl nostru ne-a părăsit. Nu voiam să se întâmple acelaşi lucru copiilor mei. Mi-a fost dificil, chiar am vrut să-mi păstrez familia, dar lucrurile nu au mers bine”.