Cum să-i faci pe prietenii iubitului tău să te placă

Barbatii pun mare pret pe parerea prietenilor lor atunci cand se implica intr-o relatie noua, chiar mai mare pret decat am crede!

23 apr. 2015, 04:32
Cum să-i faci pe prietenii iubitului tău să te placă

Adesea, primele intalniri cu prietenii apropiati ai iubitului sunt mai solicitante decat primele intalniri pe care o femeie le are cu cel care are sa-i devina partener. Desi exista preconceptia ca femeile sunt cele care se lasa influentate de parerile prietenelor lor cand vine vorba de alegeri pe plan sentimental, adevarul este ca barbatii, cel putin o mare parte din ei, sunt mai influentabili decat femeile. Este foarte important pentru un barbat ca prietenii sa-i placa noua iubita.

Sarcina unei femei devine si mai grea in astfel de situatii, caci barbatii sunt, de fapt, carcotasi si barfitori, chiar daca aceste doua caracteristici sunt, de regula, asociate reprezentantelor sexului frumos.

Pentru ca o femeie sa se asigure ca va fi acceptata in grupul de prieteni, trebuie sa se inarmeze cu rabdare, cu intelegere si sa incerce sa patrunda in mintea reprezentantului sexului tare.

Fii o companie distractiva

Unele femei fac greseala sa stea „botoase” la primele intalniri cu prietenii iubitilor lor. Atitudinea de inabordabila sau de pretentioasa nu trebuie afisata nicicum intr-un astfel de cerc, caci prietenii iubitului vor capata de la bun inceput o aversiune fata de femeie. Pentru a se face placuta, o reprezentanta a sexului frumos trebuie, inainte de toate, sa zambeasca si mai apoi sa rada la glumele spuse in grup, bineinteles, cu conditia sa le inteleaga. Nu ar vrea sa fie prinsa pe picior gresit cu o gluma „interna” spusa de unul dintre barbati, gluma pe care ea nu are de unde sa o cunoasca.

Continuarea pe Lyla.ro