Cum să îi atragi atenţia şi să-l faci să se îndrăgostească de tine

Dacă ai pus ochii pe un bărbat şi visezi să fiţi împreună cât mai curând, apelează la câteva moduri prin care să îi atragi atenţia şi să-l faci să se îndrăgostească de tine. Nu subestima niciodată limbajul corpului sau impactul unor cuvinte spune la momentul potrivit.

17 iul. 2014, 08:16
Cum să îi atragi atenţia şi să-l faci să se îndrăgostească de tine

Sa cuceresti rapid un barbat este mai simplu decat crezi. Apeleaza la mici trucuri feminine de efect, care nu pot lasa indiferent niciun reprezentant al sexului tare. Si nu uita: cand iti propui sa obtii ceva si vrei cu ardoare sa reusesti, Universul lucreaza in favoarea ta.

Iata cateva moduri prin care poti sa atragi imediat atentia tipului care ti-a picat cu tronc, odata ce capeti increderea de care ai nevoie sa faci primul pas in jocul seductiei.

1. Apleaca-te spre el

Psihologii au studiat in fel si chip mesajele subliminale transmise de limbajul corporal. Profita de descoperirile lor si apeleaza la limbajul non-verbal cand vrei sa ii transmiti unui barbat ca il placi cu adevarat.

Cand discutati, apleaca-te usor spre el, de parca nu ai vrea sa ratezi nimic din ce iti spune. Faptul ca il asculti activ ii transmite ca esti cu adevarat interesata si il flateaza in acelasi timp. Ii vei stimula totodata pofta de a-ti impartasi cat mai multe lucruri si ii vei hrani ego-ul, pana in punctul in care isi va dori si el sa te cunoasca mai bine.

2. Zambeste mult

Puterea zambetului este mai mare decat crezi. Un sondaj de opinie realizat in anul 2012 de cercetatorii americani a descoperit ca barbatii se simt mai atrasi de femeile zambitoare, decat de cele care schiteaza rareori un zambet. Exista un farmec ascuns in mimica unei persoane optimiste, pe care barbatii il gusta de fiecare data.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.