Cum să intensifici plăcerea sexuală a partenerei

Un principiu esenţial în obţinerea succesului spune că „Poţi avea tot ce îţi doreşti în viaţă dacă ajuţi suficiente persoane să obţină ce vor”. Aplicând această lege vieţii sexuale, am putea spune că „un bărbat poate obţine ce doreşte de la soţia sa dacă o ajută să aibă orgasm la fiecare partidă de amor”.

12 feb. 2013, 21:49
Cum să intensifici plăcerea sexuală a partenerei

Cu alte cuvinte, dacă intensifici mereu plăcerea sexuală a partenerei, nu te vei mai plânge vreodată că nu ai parte de suficientă activitate între cearşafuri. Iata cateva trucuri care te vor ajuta:

Foloseşte puterea părului pentru a intensifica plăcerea sexuală a partenerei

In timp ce faceti dragoste prinde-i parului cat mai aproape de radacina si trage usor spre tine. Simturile sale se vor intensifica datorita usoarei dureri. Ai grija insa, procedeaza cu atentie si senzualitate intrucat scopul tau nu este sa-i smulgi parul din cap. Fa-o sa inteleaga ca „agresiunea” ta este un mijloc de intensificare a placerii. In cazul in care apelezi la aceasta miscare la momentul oportun, placerea partenerei tale va atinge cote inimaginabile. Cea mai buna pozitie pentru aceasta miscare este cea a misionarului.

 

Plăcerea sexuală poate fi intensificată şi prin muşcături

Nimic nu este mai erotic decat un barbat care stie unde si cand sa muste usor partenera. In cazul in care iti musti sotia de umar o sa vezi imediat o reactie de placere din partea ei. Poti s-o musti inclusiv de gat, insa trebuie sa ai grija sa nu-i lasi semne. Exista mai multe zone unde ai putea apela la aceasta miscare insa trebuie sa fii atent daca ii face sau nu placerea. In cazul in care adora asta, priveste-o in ochi in timp ce o musti, cu siguranta ca placerea va fi mult mai mare.

 Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro